Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Arko Essentiel Argan Olie 30 ml - Arkopharma

€ 15,90

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3150513

Algemene informatie

CNK 3150513
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arko Essentiel
Subgamma Arko Essentiel Argan
Gebruik Humaan
Inhoud 30 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Arganolie is afkomstig van de amandel van de vrucht van de Arganboom die hoofdzakelijk in de halfwoestijngebieden van het zuidwesten van Marokko groeit. De naam "Vloeibaar goud van Marokko" is afkomstig van het fijne en goudkleurig uitzicht van deze olie. De uitzonderlijke cosmetische eigenschappen van arganolie zijn te danken aan haar exclusieve samenstelling.

Als ze regelmatig wordt aangebracht, heeft ze een werking tegen veroudering terwijl ze de bovenste huidlagen hydrateert en beschermt. Uw huid zal er zo opnieuw stralend en levendig uitzien. Ze heeft ook uitzonderlijke resultaten op het haar: ze voedt en versterkt het.

Onverdund aanbrengen op de gewenste zone (gezicht, lichaam, haar) of na verdunning van één of meerdere druppels essentiële olie aan een dosering van 10 druppels voor 1 tot 2 eetlepels. Voorbehouden voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vormt geen zonnefilter. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Arganolie

Medibib newsletter