Mannavita

Mannavital Spermidine Platinum V-caps 60 - Mannavita

€ 29,95

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
Draagt bij tot: de celbescherming en de anti-aging (dankzij astragalus) – het fris en jeugdig houden van het uiterlijk. 
Een gezonde voeding, voldoende bewegen, een goede nachtrust en op tijd ontspannen zijn de belangrijkste maatregelen om vroegtijdige ouderdomsverschijnselen te voorkomen. Ook SPERMIDINE PLATINUM van Mannavital draagt bij tot het fris en jeugdig houden van het uiterlijk: door een bijzonder tarwekiemconcentraat, rijk aan de bijzondere stof spermidine, gekoppeld aan een gefermenteerd extract van de wortel van astragalus. Terwijl eerstgenoemde zijn nut in verschillende studies heeft aangetoond, werkt de tweede component van SPERMIDINE PLATINUM specifiek bij tot de bescherming van het DNA van de cellen en tot de ‘anti-aging’ of het afremmen van ouderdomsverschijnselen. 
CNK 4771598
Prijs (Incl. BTW) € 29,95
Fabrikant Mannavita
Gamma Mannavital
Subgamma Mannavital Spermidine
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

2 capsules per dag als onderhoudsdosis, verdeeld over de dag, bij de maaltijden, met een glas water. Intensieve dosis: 3 à 6 capsules per dag.  

Eigenschappen

het tarwekiemconcentraat bevat 0,2 % van de bijzondere bioactieve stof spermidine (FERMIDINE®), wat een werkzame dosis van 1 mg per capsule opleverthet astragalus is door een bijzonder gestandaardiseerd fermentatieproces (FERMAGALUS®) rijk aan de bioactieve stof cycloastragenol met een bijzondere celbeschermende werking de synergie van beide voorgaande planten zorgt voor een maximale werkzaamheidaangeboden in V-capsules met ‘clean label’- hulpstoffen

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: - 500 mg Spermidinerijk tarwekiemextract (Fermidine®), met minstens 1 mg spermidine (0,2 %) - 75 mg Astragalus (Astragalus membranaceus) (Fermagalus®)