Mannavita


Een gevarieerd voedingspatroon is essentieel bij het bereiken en het behouden van een goede gezondheid. Het is echter niet altijd even makkelijk om de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen. De voedingssupplementen van Mannavital helpen je hier een handje bij. Deze supplementen bevatten vitaminen, mineralen, kruidenextracten en andere voedingsstoffen van de beste kwaliteit. Deze ingrediënten zijn natuurlijk niet zomaar uitgekozen: de effectiviteit van deze voedingsstoffen werd in diverse wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.


De voordelen van Mannavital


Het beschermen van onze planeet is een hoofdprioriteit voor Mannavital. Om die reden worden deze voedingssupplementen met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk geproduceerd. Zo worden deze supplementen bijvoorbeeld niet verpakt in blisters om het gebruik van plastic te beperken. Ook wordt er, waar mogelijk, gebruik gemaakt van vegetarische capsules en tabletten. Eén tablet bevat precies de juiste dosis. Meerdere pillen slikken is dus niet nodig!


De subgamma's van Mannavital


De voedingssupplementen zijn verdeeld over drie categorieën, ook wel subgamma's genoemd. Wij hebben deze subgamma's en de populairste producten uit deze subgamma's voor je op een rijtje gezet.


Mannavital Platinum


De supplementen uit de Platinum-lijn bestaan uit één hoofdingrediënt, eventueel aangevuld met een of meerdere hulpingrediënten om het effect van het hoofdingrediënt te optimaliseren. Een populair product uit de Platinum-lijn is de Chlorella Mannavital. Dit supplement verhoogt het energiepeil, heeft een positieve invloed op de suikerspiegel en helpt bij tijdelijke vermoeidheid. Ook Mannavital magnesium draagt bij aan het energieniveau. Daarnaast zorgt dit supplement voor soepele spieren. Astaxanthine Mannavital biedt bescherming tegen zonlicht en vervuiling.


Mannavital Fyto


De Fyto-gamma bestaat uit supplementen met meerdere actieve bestanddelen. Deze supplementen bevatten voornamelijk kruidencomplexen. In deze subgamma kom je veel verschillende soorten supplementen tegen. Zo draagt Tensoton Forte bijvoorbeeld bij aan het behoud van een normale bloeddruk, terwijl Darmoton Forte voor een regelmatige stoelgang zorgt en ondersteunt bij het afslanken. Voor mannen boven de 50 jaar is er Mannavital Prossaton. Dit supplement draagt bij aan het urinair comfort en het behouden van een normaal testosteronniveau. Heb je last van verhoogde suikerwaarden? Diebaton Mannavital kan je, in combinatie met een gezond voedingspatroon en regelmatig bewegen, helpen om je bloedsuikerspiegel onder controle te krijgen.


Mannavital Ortho


De Ortho-lijn van Mannavital bestaan uit orthomoleculaire supplementen. Dit zijn supplementen die bestaan uit een optimale concentratie van voedingsstoffen. Heb je last van stijve spieren en gewrichten? De Mannavital MSM gel is verrijkt met essentiële oliën en zorgt voor soepele en beweeglijke spieren en gewrichten. Bij het aanbrengen zorgt de Mannavital MSM gel voor een heerlijk verwarmend gevoel. Ook het Mannavital Cartilaton supplement zorgt voor soepele gewrichten. Een ander populair supplement is het Mannavital rode rijst supplement. Dit supplement draagt bij aan het behouden van een normale cholesterolspiegel. Voel je je vaak vermoeid en onrustig? RelaxoTon geeft je energie en helpt je om rustig en geconcentreerd te blijven. Perfect voor een drukke levensstijl!


Ontdek het assortiment van Mannavital op Medibib


Lijken de supplementen van Mannavital je wel wat? Op Medibib kan je het assortiment van Mannavital op je gemak bekijken. Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!