Mannavita

Mannavital Nattokinase Platinum + OPC V-Caps 90

€ 28,31

  • 19% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
Voor een optimale gezondheid is een vlotte circulatie van groot belang en NATTOKINASE PLATINUM + OPC kan hiertoe bijdragen. Het bevat namelijk met nattokinase een uit het sojafermentatieproduct natto verkregen, sterk eiwitafbrekend enzym en dit van de allerbeste kwaliteit (FERMOKINASE®). Nattokinase kan een overmatige afzetting van het stollingseiwit fibrine afbreken en zo de vaten helpen proper te houden. Voor een nog beter resultaat werd nattokinase gekoppeld aan een potent extract van oligomere procyaniden of OPC’s uit druivenpitten (OMNIVIN 20R®), dat vooral dankzij een antioxiderende werking bijdraagt tot het behoud van gezonde bloedvaten.
CNK 4758512
Prijs (Incl. BTW) € 28,31
Fabrikant Mannavita
Gamma Mannavital
Subgamma Mannavital Nattokinase
Gebruik Humaan
Inhoud 90
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

(volwassenen met uitzondering van zwangere en zogende vrouwen): 1 capsule per dag of zoals voorgeschreven door een gezondheidsprofessional, in te nemen bij of tussen de maaltijden, met een glas water.  

Eigenschappen

Waarom Nattokinase Platinum van Mannavitalde nattokinase wordt geëxtraheerd uit natto dat een gestandaardiseerd fermentatieproces ondergingde nattokinase vertoont een gegarandeerde enzymatische activiteit van 20000 FU per gram (FERMOKINASE®)opdat nattokinase zijn enzymatische capaciteit maximaal zou behouden en niet zou verteerd worden in de maag, zit het in een maagsapresistentie capsulehet extract uit natto is vrij van de bloedstolling bevorderende vitamine K2het extract uit druivenpitten bevat specifiek de werkzame oligomere procyaniden met de vereiste korte ketenlengte (OMNIVIN 20®)

Contra indicatie

Nattokinase behoort tot de trombolytica en mag niet worden gebruikt bij personen met een verhoogd bloedingsrisico. Gelijktijdig gebruik van nattokinase met bloedverdunnende geneesmiddelen (anticoagulantia) gebeurt het best onder controle van een arts. Niet innemen voor een geplande operatie.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: 100 mg Nattokinase (Fermokinase®, 2000 FU), extract van gefermenteerde sojabonen 100 mg Druivenpittenextract (OmniVin 20R®, 37 % korte OPC’s)