Mannavita

Mannavital Hyaluronzuur Platinum V-Caps 60

€ 21,02

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
Eén van de belangrijkste componenten die bijdraagt tot een gezonde, gehydrateerde en elastische huid en veerkrachtig kraakbeen, is het eiwit hyaluronzuur. Helaas neemt de hoeveelheid daarvan af met de leeftijd. Op voorwaarde van het vertonen van de correcte ketenlengte, kan de inname van hyaluronzuur als voedingssupplement daaraan tegemoetkomen. HYALURONZUUR PLATINUM van Mannavital voert deze aan, verkregen uit natuurlijke fermentatie. Bijzonder aan dit middel is de bioactieve vorm van kiezelzuur dat het bevat (Mesoporosil®) evenals de correcte en goed opneembare vormen van vitamine C, zink, mangaan en koper die bijdragen tot de collageenproductie en het behoud van normale huid en - bindweefsels. HYALURONZUUR PLATINUM combineert bijzonder goed met COLLAGEN PLATINUM van Mannavital.
CNK 4758496
Prijs (Incl. BTW) € 21,02
Fabrikant Mannavita
Gamma Mannavital
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

1 capsule per dag met een glas water.

Eigenschappen

Waarom Hyaluronzuur Platinum van Mannavitalhet hyaluronzuur is van plantaardige oorsprong en werd door fermentatie verkregenhet hyaluronzuur vertoont een ketenlengte tussen 200 en 500 kDa, die ideaal is voor de huidis voor een optimaal effect voldoende hoog gedoseerd: 250 mg per dagdosisbevat een goed opneembere en bioactieve vorm van silicium (Mesoporosil®)bevat goed opneembare vormen van zink, mangaan en koper, alsook vitamine C die elk op hun manier bijdragen tot een normale huid en - bindweefsels en tot de collageenaanmaakzeer eenvoudig in gebruik: 1 capsule per dag

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: 250 mg Hyaluronzuur (200 à 500 kDa) 80 mg Vitamine C (L-ascorbinezuur, 100 % RI*) 50 mg Bioactieve siliciumdioxide (Mesoporosil®, 4 mg silicium) 5 mg Zink (o.v.v. bisglycinaat, 50 % RI*) 1 mg Mangaan (o.v.v. bisglycinaat, 50 % RI*) 0,5 mg Koper (o.v.v. bisglycinaat, 50 % RI*) *RI = Referentie-inname.