Nutergia

Ergyphilus Plus Caps 30

€ 15,20

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

ERGYPHILUS® Plus is een unieke synergie van 4 levende stammen lactobacillen en bifidobacteriën die nauwkeurig werden geselecteerd omwille van hun eigenschappen [1] : overleving en stabiliteit, gegarandeerde weerstand tegen maagzuur, bewezen vermogen tot adhesie aan het darmslijmvlies.

ERGYPHILUS® Plus bevat vitamine C die deelneemt aan het behoud van de goede werking van het immuunsysteem en vitamine B3 voor het in stand houden van een gezond darmslijmvlies. Het formaat van 30 capsules in een dosis van 8 miljard bacteriën per capsule is perfect geschikt voor een gerichte inname tijdens periodes waarin u een grotere gevoeligheid van de maag en darmen en qua afweer ervaart, en in geval van reizen naar het buitenland.

CNK 4715660
Prijs (Incl. BTW) € 15,20
Fabrikant Nutergia
Gamma Ergyphilus
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

AANVALSKUUR: 2 capsules 2 maal / dag ONDERHOUDSKUUR / REIZEN: 2 capsules / dag

Eigenschappen

Zonder gluten, lactose en soja.

Indicatie

darmflora - diarree - gastro-enteritis

Aardappelzetmeel; fructo-oligosachariden (FOS), gevriesdroogde lactobacillen en bifidobacteriën, vitamine C (L-ascorbinezuur), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; vitamine B3 (nicotinamide). Capsule: visgelatine. 1 Capsule Levende lactobacillen en bifidobacteriën 8 miljard Levende lactobacillen en bifidobacteriën 4 miljard Lactobacillus paracasei 2,5 miljard Lactobacillus acidophilus 1 miljard Bifidobacterium bifidum 0,5 miljard Fructo-oligosachariden 98 mg Vitamine B3 1,2 mg Vitamine C 6 mg