Prodivet Pharmaceuticals

Prodimastin Verzorgingsgel 1 Kg

€ 38,26

  • Incl. 21% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

PRODIMASTIN is een gel met een verwarmend effect die de soepelheid van de spieren, de pezen en het uierweefsel bevordert. Te gebruiken bij stijve en stramme spieren, vermoeide pezen en voor het verzachten van het uierweefsel bij melkcongestie, zonder wijziging van de melkkwaliteit.

CNK 4619045
Fabrikant Prodivet Pharmaceuticals
Gamma Prodimastin
Gebruik Veterinair
Inhoud 1kg
Farmaceutische vorm Gel
Type Voedingssupplementen

Uitwendig gebruik. Was en droog de oppervlakte af waarop PRODIMASTIN zal toegepast worden. Gebruik het product 1 - 2 keer per dag door licht te masseren totdat een fijne film op de huid overblijft.

Indicatie

Verzorgingsgel voor spieren, pezen en uierweefsel (herkauwers, paarden, varkens en honden).

Contra indicatie

Vóór gebruik, is het raadzaam uw dierenarts te raadplegen. Op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij allergie voor één van de componenten. Niet gebruiken op een wonde noch op een geïrriteerde huid. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Draag beschermende handshoenen en oogbescherming. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddellijk een antigifcentrum/arts raadplegen.

INGREDIËNTEN: AQUA, CAMPHOR, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CETEARETH-20, PYRITHIONE SODIUM (INNM) (2), BENZISOTHIAZOLINONE, CI 47005, CI 42051, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE