Nutergia

Oligomax Multimineral 150 ml

€ 13,77

  • 19% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Voedingssupplement op basis van ontzilt zeewaterconcentraat en gepatenteerd Frans lithothamniumextract, bronnen van mineralen en oligo-elementen.

OLiGOMAX multimineral is de algemene OLiGOMAX voor de hele familie. Het bevat een combinatie van alle oligo-elementen, waardoor het bijdraagt aan de algemene vitaliteit van het lichaam en aan al onze celreacties.

OLiGOMAX multimineral is een complete combinatie van oligo-elementen, ontzilt zeewater en lithothamniumextract die bijdragen aan het algemene welzijn van het lichaam. Magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en aan de normale werking van het zenuwstelsel en het energiemetabolisme. Koper en zink nemen deel aan het behoud van de goede werking van het immuunsysteem en selenium helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

De formule, die geschikt is voor de hele familie, is ook rijk aan chroom en molybdeen.

CNK 4565941
Prijs (Incl. BTW) € 13,77
Fabrikant Nutergia
Gamma Oligomax
Subgamma Oligomax Multimineral
Gebruik Humaan
Inhoud 50ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

5 ml per dag opgelost in 1 glas water (150 ml). Kinderen van 1 tot 6 jaar: 2,5 ml per dag opgelost in 1 glas water (150 ml). Een lichte verkleuring of bezinksel is normaal, goed schudden vóór gebruik. Doseren is eenvoudig dankzij de handige doseerdop.

Eigenschappen

Bevat geen alcohol, suiker, zoetstoffen of kunstmatige aroma's. OLiGOMAX multimineral kan worden aanbevolen bij algemene vermoeidheid en als seizoenssupplement voor het hele gezin.

Indicatie

Vitaliteit - Vermoeidheid

Per 5 ml RI Magnesium 56 mg 15% Zink 1,5 mg 15% Koper 0,2 mg 20% Selenium 25 µg 45% Chroom 18 µg 45% Molybdeen 18 µg 36% Vloeibare oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, geconcentreerd ontzilt zeewater, gepatenteerd gestandaardiseerd lithothamniumextract - Phymatolithon calcareum Pall., zink-, ijzer- en kopergluconaat, chroomchloride, mangaansulfaat, natriumseleniet en -molybdaat), magnesiumcitraat-malaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: kaliumhydroxide; natuurlijk aroma.