Colgate-Palmolive Belgium

Elmex Sensitive Tandpasta Plus Herstel&Prevent75 ml

  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Voordelen van de elmex® Sensitive Repair & Prevent tandpasta:
• Geeft pijnverlichting
• Met PRO-ARGIN technologie
• Dicht dentinekanaaltjes om te helpen bij het blokkeren van pijn
• Bevat zink om terugtrekkend tandvlees, de belangrijkste veroorzaker van gevoeligheid, te voorkomen
• Is geschikt voor dagelijks gebruik
• Klinisch bewezen
• Aanbevolen door tandartsen

Met elmex® Sensitive Repair & Prevent tandpasta voor gevoelige tanden kunt u gewoon blijven genieten van de gerechten en drankjes waar u van houdt.

Gevoelige tanden kunnen worden veroorzaakt door terugtrekkend tandvlees en beschadigd tandglazuur. Hierdoor komen de kleine kanaaltjes die naar de tandzenuw leiden bloot te liggen. elmex® Sensitive Repair & Prevent tandpasta is een tandpasta voor gevoelige tanden die verlichting kan bieden.

Dankzij de PRO-ARGIN-technologie, sluit deze tandpasta voor gevoelige tanden de kanaaltjes af en herstelt deze en vormt zo een duurzame barrière ter bescherming tegen pijnsignalen. elmex® Sensitive Repair & Prevent tandpasta biedt een directe pijnverlichting als deze rechtstreeks twee maal daags met de vingertoppen op de gevoelige tand wordt aangebracht en gedurende een minuut wordt ingemasseerd.

Deze tandpasta bevat bovendien zink ter versterking van het tandvlees en ter voorkoming van de terugtrekking ervan, een van de hoofdredenen voor gevoelige tanden.

Uw hebt minder last van gevoelige tanden als u gebruik maakt van de elmex® Sensitive Repair & Prevent tandpasta.

CNK 4399069
Fabrikant Colgate-Palmolive Belgium
Gamma Elmex
Subgamma Elmex Sensitive
Gebruik Humaan
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Tandpasta
Type Medisch hulpmiddel

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut. Sluit tube na gebruik. Poets voor langdurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige plekken worden bereikt.

Indicatie

Dagelijkse bescherming tegen gevoelige en overgevoelige tanden Voor directe* en langdurige pijnverlichting Om terugtrekken van het tandvlees te voorkomen *Voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met de vingertop aanbrengen op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende één minuut.

Contra indicatie

Kinderen jonger dan 12 jaar: niet aanbrengen met een vingertop voor directe pijnverlichting. Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Bevat: dinatriummonofluorofosfaat / 1450 ppm F¯). Werkzame ingrediënte: Arginin 8%. Overige ingrediënten: Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Monofluorophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Oxide, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Zinc Citrate, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sucralose, Limonene, CI 77891.