Colgate-Palmolive Belgium

Elmex Tandpasta Sensi.Plus Repair&Prevent 75 ml

€ 6,45

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Het tandvlees beschermt de gevoelige delen van de tanden. Als ze zich terugtrekken, kunnen blootliggende tandhalzen gevoelig worden voor pijn. elmex® SENSITIVE Repair & Prevent tandpasta biedt onmiddellijke* en langdurige verlichting van de pijn en helpt ook het tandvlees te versterken om pijngevoeligheid in de toekomst te voorkomen.

CNK 4610515
Prijs (Incl. BTW) € 6,45
Fabrikant Colgate-Palmolive Belgium
Gamma Elmex
Subgamma Elmex Tandpasta
Gebruik Humaan
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Tandpasta
Type Medisch hulpmiddel

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut. Sluit tube na gebruik. Poets voor langdurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige plekken worden bereikt.

Indicatie

gevoelige en overgevoelige tanden

Arginine (8%) - Natuurlijk aminozuur om de werking van de actieve ingrediënten te verbeteren. Calcium carbonate - Helpt bij het reinigen en polijsten van de tanden. Aqua - Voor een betere oplossing van stoffen of ingrediënten. Sorbitol - Draagt bij aan het oplossen van het ingrediënt en houdt het product zacht door uitdroging of stolling te voorkomen. Aroma* - Verfrist de adem en verbetert de smaak van het product. Poloxamer 407 - Voorkomt dat vloeistoffen van elkaar scheiden. Sodium Monofluorophosphate - Actief ingrediënt voor de preventie van tandbederf. Cocamidopropyl betaine - Schuimmiddelen ter ondersteuning van de verwijdering van voedselresten. Zinc Oxide - Draagt bij aan de preventie van gingivitis en de vermindering van plaque. Benzyl alcohol - Beschermt producten tegen de groei van bacteriën, gisten en schimmels. Cellulose gum - Verdikkings- of stabilisatiemiddel om de consistentie van de tandpasta te garanderen. Zinc citrate - Helpt gingivitis te voorkomen en plaque en slechte adem te verminderen. Sodium bicarbonate - Helpt bij het reinigen en polijsten van de tanden. Tetrasodium pyrophosphate - Helpt beschermen tegen verkleuring. Xanthan gum - Verdikkingsmiddel of stabilisator om de consistentie van het product te garanderen. Sodium saccharin - Een suikervrije zoetstof voor een betere productsmaak. Sucralose - Een suikervrije zoetstof voor een betere productsmaak. Limonene - Etherische olie als smaakcomponent. CI 77891 - Voor het kleuren van een product. Bevat: natriummonofluorofosfaat / 1450 ppm F-. *Aroma (> 100 PPM): Anethol, Koolzuur 2-hydroxyethyl 5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexyl ester, Koolzuur 2-hydroxypropyl 5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexyl ester, Ethyl Menthane Carboxamide, Eucalyptol, Isomenthone, Limonene, Mentha Arvensis Extract, Mentha Piperita (Pepermunt) Olie, Menthol, Thymol.