Perrigo

Dermalex Alcoholic Handgel 600Ml

€ 19,99

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Alcoholische handgels zijn heel nuttig om besmettingen te voorkomen en we gebruiken ze dan ook elke dag. Maar heb je ook last van droge handen door het vele gebruik van handgels?


Dermalex Alcoholische Handgel 2 in 1 ontsmet de handen grondig en snel en zorgt met de glycerine voor een hydraterende component. De formule bevat bovendien geen parfum of kleurstoffen. Hierdoor wordt dit product heel goed getolereerd en gewaardeerd door personen met een droge huid. Je handen worden niet plakkerig en zijn binnen 30 seconden droog.


* EN 1040/EN 1275/pr EN 12054/EN 1500


Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

CNK 4339503
Fabrikant Perrigo
Gamma Dermalex
Subgamma Dermalex Alcoholic
Gebruik Humaan
Inhoud 600ml
Farmaceutische vorm Gel
Type Medisch hulpmiddel

Zonder water te gebruiken op droge handen. Handen en polsen goed inwrijven met 2 x 3 ml product gedurende minstens 30 sec., tot ze volledig droog zijn. GEVAAR. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig uitspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen indien mogelijk. Blijven spoelen. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Eigenschappen

Dermalex Alcoholic Handgel: Ontsmet de handen Glycerine vermindert het uitdrogende effect van ethanol (ontsmettingsalcohol) Doodt 99,9 % van de virussen, schimmels en bacteriën* Bevat 79 % alcohol (combinatie van ethanol en isopropanol) Heeft een aangename textuur en is niet plakkerig Zonder parfum en kleurstoffen * EN 1040/EN 1275/pr EN 12054/EN 1500

Indicatie

Ontsmet de handen in alle zachtheid Ideaal voor de gevoelige, droge of geïrriteerde huid

Contra indicatie

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen indien mogelijk. Blijven spoelen. Licht ontvlambare vloeistof en damp: verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Ethanol PT1 (64-17-5) 69 %, Propane-2-ol PT1 (67-63-0) 10 %, Glycerin.