Flen Health Pharma

Flaminal Forte Tube 40 g

€ 26,29

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Flaminal® Forte kan gebruikt worden bij acute en chronische wondtypes. De wondbehandeling is geschikt voor wonden met matig tot veel wondexsudaat.

De gel lost necrotisch weefsel en fibrine op en absorbeert deze vanuit het wondbed.
Het alginaat helpt bij de opname van wondexsudaat (inclusief debris en bacteriën), terwijl maceratie van de wondranden wordt voorkomen en zonder het wondbed uit te drogen. Zo kan granulatieweefsel zich vormen en groeien.
Het enzymcomplex beschermt de wond tegen infecties en biofilmvorming.

CNK 4659652
Prijs (Incl. BTW) € 26,29
Fabrikant Flen Health Pharma
Gamma Flaminal
Subgamma Flaminal Forte
Gebruik Humaan
Inhoud 40g
Farmaceutische vorm Creme
Type Medisch hulpmiddel

Reinig de wonde met stromend water of met een specifiek reinigingsproduct zoals Flamirins®. Flaminal® is na reiniging eenvoudig als gellaag aan te brengen. Het wondgebied kan worden afgedekt met een secundair verband dat is aangepast aan het type wond en de mate van exsudaat.

Eigenschappen

Flaminal ® zorgt voor continu debridement Flaminal ® brengt vocht in de wond in evenwicht en voorkomt infectie om het genezingsproces te versnellen Alle componenten in Flaminal ® zijn niet giftig voor huidcellen Flaminal® bevordert de natuurlijke genezing

Indicatie

Acute en chronische wondtypes zoals: chirurgische wonden, brandwonden en traumatische wonden (schaafwonden, diepe snijwonden, beten).

Ingrediënten: Alginaat (totaal alginaatgehalte 5,5 % (g/g)), macrogol, enzymsysteem (glucoseoxidase, lactoperoxidase, glucose, guaiacol), kaliumsorbaat, kaliumjodide, buffer, gezuiverd water Ph. Eur.