Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 25%

Neobianacid Maagzuur Oprispingen Kauwtabletten 15 - Aboca

€ 9,90

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

25% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3917176

Algemene informatie

CNK 3917176
Prijs (Incl. BTW) € 9,90
Fabrikant Aboca
Gamma Neobianacid
Subgamma Neobianacid
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Kauwtabletten
Type Voedingssupplement

Het product is bij keelpijn geschikt, dat kan zijn veroorzaakt door irriterende externe factoren (virussen, bacteriën, allergenen, rook, smog, stof). Het product is ook geschikt bij verkoudheden waarbij neusafscheidingen in de keel stromen en irritatie veroorzaken. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Salvigorge 2Act mag vanwege zijn werkingsmechanisme ook in combinatie met door de arts voorgeschreven farmacologische behandelingen worden gebruikt.

WERKINGSalvigorge 2Act werkt dankzij zijn plantaardig moleculair complex ActiFilm DOL op pijn, branderigheid en slikproblemen door het slijmvlies tegen irritatie-opwekkende factoren te beschermen. ActiFilm DOLbestaat uit tannines, harsen, polysachariden en flavonoïden en vormt een laag met barrière-effect met een dubbele werking:

  • beschermt het slijmvliesoppervlake
  • normaliseert het slijmvlies

De etherische eucalyptus- en pepermuntoliën zorgen voor een verfrissend effect. Het product is glutenvrij en heeft een lekkere smaak.

Indicatie

Salvigorge 2Act kalmeert pijn en irritatie dankzij een beschermende werking op het slijmvlies van de mond- en keelholte.
De flacon schudden voor gebruik. Het is aanbevolen 4 maal daags met de speciale applicator 4 maal in de mond- en keelholte te sprayen.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meer componenten. Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van warmtebronnen en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Actifilm DOL, plantaardig moleculair complex bestaande uit tannines, flavonoïden, harsen en polysachariden. Etherische eucalyptus- en pepermuntoliën.

Medibib newsletter