Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Arko Essentiel Verspreider 7 Lichtsferen 300 ml - Arkopharma

Algemene informatie

CNK 3213170
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arko Essentiel
Subgamma Arko Essentiel Verspreider
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Apparaat
Type Medisch hulpmiddel

Indicatie

De ultrasone verspreider-bevochtiger ARKO ESSENTIEL werd specifiek ontwikkeld om essentiële oliën te verspreiden dankzij een ultrasone methode waardoor alle kwaliteiten van de essentiële oliën behouden blijven. Uw ultrasone verspreider- bevochtiger ARKO ESSENTIEL kan discreet worden opgesteld of een vaste waarde zijn in uw interieur en dankzij zijn design en de moderne materialen kan hij in elk interieur perfect worden geïntegreerd. Een zacht en gedempt licht in combinatie met wisselende kleuren en een lichte nevel creëren een aangename sfeer die perfect past bij de geuren van de verspreide essentiële oliën.
Wij raden u aan om 100 % pure en natuurlijke essentiële oliën Botanisch en Biochemisch gedefinieerd (afgekort EOBBG)ARKO ESSENTIEL te gebruiken voor een optimaal gebruik van uw ultrasone verspreider-bevochtiger ARKO ESSENTIEL. Deze essentiële oliën zijn te verkrijgen in de apotheek.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter