Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Arko Essentiel Jojoba Olie 30 ml - Arkopharma

€ 15,15

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3150505

Algemene informatie

CNK 3150505
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arko Essentiel
Subgamma Arko Essentiel Jojoba
Gebruik Humaan
Inhoud 30 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Jojoba of \"Wilde notelaar\" groeit in de woestijn van Zuid-Amerika. De olie die uit zijn zaden wordt gewonnen, heeft een gelijkaardige samenstelling als de menselijke talg waardoor ze een opmerkelijke affiniteit heeft met onze huid en ons haar. Haar droge textuur en haar originele samenstelling verschaffen haar talrijke cosmetische kwaliteiten. Als ze dagelijks wordt aangebracht, ter vervanging van de dagverzorging, oefent ze een werking uit waardoor de hydrolipidenfilm wordt versterkt en de talgafscheiding bij de vette huid wordt geregeld. Ook haar resultaten als make-up verwijderend product zijn uitzonderlijk, ze werkt zacht in ter hoogte van de ogen en het gezicht.

Onverdund aanbrengen op de gewenste zone (gezicht, lichaam, haar) of na verdunning van één of meerdere druppels essentiële olie aan een dosering van 10 druppels voor 1 tot 2 eetlepels. Voorbehouden voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vormt geen zonnefilter. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter