Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Arko Essentiel Verspreider Ontspannend 15 ml - Arkopharma


Alternatief product

Algemene informatie

CNK 3012473
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arko Essentiel
Subgamma Arko Essentiel Verspreider
Gebruik Humaan
Inhoud 15 ml
Farmaceutische vorm Olie
Type Voedingssupplement
Arko Essentiel Ontspannende Spray Is Samengesteld Uit Een Mengsel Van 100 % Pure En Natuurlijke Essentiële Oliën Botanisch En Biochemisch Gedefinieerd (Afgekort Eobbg) Van Ylang-Ylang, Lavendel, Zoete Sinaasappel, Mandarijn En Bittere Oranjeappel, Gekend Voor Hun Ontspannende Eigenschappen. De Ontspannende Spray Arko Essentiel Met Een Heerlijke En Verfijnde Geur, Bevordert De Ontspanning En De Slaap En Helpt Een Stressgevoel Te Verminderen.

Indicatie

Voor een eenvoudig en doeltreffend gebruik is dit mengsel voor verspreiding een combinatie van de essentiële oliën van Lavendel, Sinaasappel en Ylang ylang. Hun eigenschappen helpen u ontspannen door een 'zen-sfeer' te creëren bij u thuis zodat u beter bestand bent tegen stress en tegen de dagelijkse spanningen. De laboratoria ARKOPHARMA hebben dit complex van essentiële oliën ontwikkeld door de samenstelling ervan zorgvuldig te kiezen. De essentiële olie van Lavendel heeft een kenmerkende geur en is bekend voor haar kalmerende eigenschappen. De essence van Sinaasappel helpt bij het inslapen en bevordert het rustig worden. En ten slotte, het zachte en aangename parfum van Ylang ylang helpt om te ontspannen in het algemeen.
8 tot 10 druppels in een verspreider brengen. 15 tot 20 minuten per uur verspreiden, 3 tot 4 maal per dag.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter