Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Tegaderm 3m Absorb.transp Ster 14,9x15,2cm 5 90802 - 3M

€ 66,37

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2252609

Algemene informatie

CNK 2252609
Fabrikant 3M
Gamma Tegaderm
Subgamma Tegaderm 3m
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel

Innoverende technologie op het vlak van wondmanagement.

Het exsudaat van de wond wordt geabsorbeerd via de geperforeerde Tegaderm transparante

film die op de wond ligt en komt terecht in het acrylaat polymeer wondkussen. Het exsudaat

verdampt gedeeltelijk via de buitenste Tegaderm film - zo wordt een vochtig wondmilieu

behouden, ideaal voor de wondheling.

Eigenschappen

Transparant Dankzij de transparante toplaag kan de wond altijd visueel gecontroleerd worden en kunt u het genezingsproces volgen zonder dat het verband moet worden vervangen. Efficiënte absorptie Een opmerkelijk hogere absorptiecapaciteit dan bij de meeste andere hydrocolloïdverbanden, dankzij de vernieuwende technologie op het vlak van wondmanagement.* Dunne, gladde hechtende rand Goede, betrouwbare kleefkracht zelfs bij veel wrijving (bv. Sacrum) Onbeperkte draagtijd Het verband kan langer dan 7 dagen op de wonde blijven en creëert een vochtig wondmilieu voor optimale genezing.* Economische applicatie Met het verband bespaart u materiaalkosten en tijd.

Indicatie

3M™ Tegaderm™ Absorbent wordt gebruikt voor oppervlakkige en diepe wonden met licht tot matig exsudaat, zoals skin tears, been zweren, decubitus-wonden, schaafwonden, eerste- en tweedegraadsbrandwonden, donorsites bij huidtransplantatie en postoperatieve wonden.
Algemene instructies ▪ Kies een verband en controleer of het acrylaat polymeer wondkussen ten minste 1 cm gave huid bedekt. ▪ Het verband kan langer dan 7 dagen op de wond blijven. Het is aanbevolen om het verband alleen te vervangen als de conditie van de wond dat vereist, of als het verband losgekomen is. ▪ U mag niet in het acrylaat polymeer wondkussen snijden. ▪ Om het gebied rond de wond te beschermen tegen exsudaat, kunt u 3M™ Cavilon™ Niet-Prikkende Barrierefilm gebruiken als een betrouwbare, ademende wondrandbeschermer die niet prikt.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter