Ocebio


Bional


Gezond eten, regelmatig bewegen, een goede nachtrust… Allemaal belangrijke zaken als je gezond wil worden en blijven. Maar soms heeft je lichaam nog een extra zetje nodig. Wil je actief aan je gezondheid werken? Koop dan een van de supplementen van Bional.


Werk aan je gezondheid met Bional


Bional is al sinds 1976 gespecialiseerd in het produceren van natuurlijke supplementen. De producten van Bional zijn altijd gebaseerd op wetenschappelijke ontwikkelingen. Bij de productie hiervan zijn wetenschappers, artsen en apotheken betrokken. Daarnaast voldoen alle supplementen van Bional aan de GPM-norm (Good Manufacturing Practice). Koop je een supplement van Bional, dan weet je zeker dat je de beste keuze maakt voor je lichaam.


Supplementen voor diverse toepassingen


Bional heeft door de jaren heen een groot assortiment met hoogwaardige supplementen opgebouwd. Deze zijn geschikt voor diverse toepassingen. De bekendste Bional producten en hun toepassingen worden hieronder kort beschreven.


Wil je afvallen? Geef jezelf dan een duwtje in de rug met Bional Ideaal Gewicht. Dit supplement ondersteunt het gewichtsverlies bij het volgen van een dieet. Dit doet het product onder andere door een verzadigd gevoel te geven, waardoor je minder snel (te) veel eet. Ook Bional Slankufit helpt je gewicht te verliezen. Dit doet het supplement enerzijds door je verzadigingsgevoel te verhogen. Daarnaast vermindert het supplement de glycemische respons na een maaltijd. Hierdoor heb je minder kans op vetvorming.


Veel mannen hebben last van prostaatproblemen. Bional Proslavit en Bional Prostavit ondersteunen de prostaat en de prostaatfunctie. Deze producten helpen mannen om goed te blijven plassen, zonder hierbij vervelende klachten te ervaren.


Bional Nuitdor:  Deze unieke kruidencombinatie in Nachtrust helpt het lichaam om tot rust te komen en draagt bij tot een gezonde, natuurlijke slaap. Door het hedendaagse jachtige leven nemen lichamelijke en geestelijke spanningen toe. Vaak kan men zich hierdoor ’s avonds onvoldoende ontspannen om een gezonde slaap te vatten. Melisse helpt om tot rust te komen terwijl valeriaan en hop helpen om in slaap te vallen.


Bional Magnesium heeft diverse positieve eigenschappen. Zo maakt het stofje niet alleen de botten sterker, maar ondersteunt het ook de normale werking van je spieren. Daarnaast helpt Bional Magnesium je meer natuurlijke energie te activeren.


Bional Hepafyt is een natuurlijke combinatie van de planten artisjok, mariadistel en kurkuma, die de stofwisseling bevorderen en de eliminatie ondersteunen. Het artisjokextract in Hepafyt stimuleert tevens de spijsvertering en is ideaal in geval van opgeblazen gevoel of na een zware maaltijd..


Direct jouw favoriete supplement bestellen


Medibib heeft een groot aanbod Bional producten. Naast bovenstaande producten verkopen wij bijvoorbeeld ook Bional Look Maretak en Meidoorn en Bional V-Nal. Je bestelt jouw favoriete voedingssupplement eenvoudig en snel in onze online shop. En heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag informatie en vrijblijvend advies.