Labo Life


Labo Life: versterk je immuunsysteem op microniveau


Baanbrekend, dat is het juiste woord voor het werk van Labo Life. Deze internationale farmaceutische groep produceert en verdeelt namelijk al 25 jaar hoogwaardige geneesmiddelen voor de revolutionaire micro-immunotherapie. Daarbij heeft de onderneming een duidelijke missie: zorgen dat deze geneeswijze toegankelijk wordt voor zoveel mogelijk artsen en gezondheidswerkers. Met een ruime ervaring en deskundigheid zet het Labo Life-team zich dagelijks in om patiënten te helpen aan een sterker immuunsysteem. Behalve in België heeft het bedrijf ook vestigingen in Spanje, Frankrijk en Italië.


 


De wondere wereld van het immuunsysteem


Ons immuunsysteem is een uitgekiend stelsel van diverse celgroepen. Om de defensie van een lichaam in goede banen te leiden, communiceren deze celgroepen met elkaar. De communicatiemiddelen die zij hebben, zijn onder andere neuromediatoren, cytokines en hormonen. Wanneer de communicatie goed is, worden bacteriën, virussen en andere gevaren op tijd gedetecteerd en vernietigd. De dialoog binnen het immuunsysteem is echter zeer kwetsbaar. Een slechte voeding of te veel stress kunnen al tot verzwakking in de verdediging leiden. Met micro-immunotherapie kun je in een dergelijke situatie weer zorgen dat het immuunsysteem beter gaat presteren. Deze therapie heeft als doel om de communicatie tussen de celgroepen te verbeteren met dezelfde boodschapperstoffen die het immuunsysteem normaal gebruikt.


 


Immunotherapie op microniveau: een oplossing voor een gamma van klachten


Immunotherapie op microniveau is geschikt voor zeer veel verschillende aandoeningen. Dit komt doordat een verstoord immuunsysteem vaak de oorzaak is van allerlei acute of chronische klachten. Van een virale infectie tot een allergie kunnen baat hebben bij deze therapie. Maar ook auto-immuunziektes of kanker kunnen bestreden worden via deze methode. Bovendien is immunotherapie vaak goed te combineren met andere behandelingen. Dit moet natuurlijk wel altijd in overleg met de behandelende arts gebeuren.


 


Maak je immuunsysteem krachtiger met de juiste producten


Wil je ook je immuunsysteem versterken met medicatie? Bij Medibib hebben we allerlei Labo Life-producten. Zo kun je bij een chronisch vermoeidheidssyndroom of een infectie door het Epstein-Barr-virus Labo Life 2lebv gebruiken. Labo Life 2leid helpt weer bij infecties en auto-immuunziektes. Heb je last van het herpes simplex-virus, dan kan een herpes medicatie je klachten verlichten. Check daarvoor de beschrijving van Labo Life 2lherp. Om het humaan papillomavirus (HPV) te bestrijden, kan Labo Life 2lpapi worden ingezet. Ook kun je via Medibib medicijnen tegen infecties met chlamydia trachomatis kopen. Deze chlamydia pillen zijn verkrijgbaar onder de naam Labo Life 2lchla. Ook is deze chlamydia medicatie zonder voorschrift beschikbaar.


 


Bestel Labo Life-medicijnen eenvoudig bij Medibib


Heb je ergens last van en wil je proberen om je immuun te versterken met medicatie? Het deskundige team van Medibib helpt je graag. Wij kunnen al je vragen beantwoorden over welke medicijnen jou het beste kunnen helpen. Je kunt je vragen stellen via de e-mail, telefoon of chat. Weet je al welk product je nodig hebt? Dan kun je dit snel en makkelijk bestellen via onze online apotheek. Ook kun je erop rekenen dat het afrekenen veilig verloopt. Ga dus gerust bij ons kijken voor medicatie die je immuunsysteem versterkt. Zijn er vragen? Dan staan wij voor je klaar!