Heel

Heel Belgium: voor een natuurlijke multi-target-aanpak van gezondheidsklachten

'Healthcare designed by nature', is de slogan van Heel Belgium. Deze Belgische onderneming heeft als speerpunten klassieke homeopathie en bioregulerende geneeskunde. De Heel Belgium producten hebben allemaal een connectie met natuurlijke gezondheidszorg. Ze worden niet alleen voor het eigen assortiment, maar ook voor andere bedrijven gemaakt. Het begin van de onderneming ligt in 1980. Toen werd Homeoden, een producent van homeopathische geneesmiddelen, in Gent opgericht. In 1988 ging dit bedrijf samenwerken met het Duitse Heel wat later resulteerde in het ontwikkelen van bioregulerende geneesmiddelen. Vier jaar later werd Homeoden een dochteronderneming van Heel en ging het bedrijf verder als Homeoden-Heel. In 2003 verhuisde de onderneming naar België. Dit was de start van het huidige Heel België in Drongen. Inmiddels zijn de producten van Heel wereldwijd verkrijgbaar.
Herstel je lichaam met de homeopathische en bioregulerende geneesmiddelen van Heel Belgium
Homeopathie is een eeuwenoude behandelingsmethode. De term werd in het begin van de 19e eeuw ingevoerd door de Duitse arts en chemicus Samuel Hahnemann. Het uitgangspunt bij een homeopathische geneeswijze is dat het lichaam zichzelf herstelt, waarbij het genezingsproces wordt opgewekt met duurzame en natuurlijke middelen. Het gaat hierbij dus om veel meer dan het onderdrukken van symptomen. Nog een kenmerk van een homeopathische behandeling is de holistische zienswijze, wat inhoudt dat lichaam en geest in balans moeten zijn. De bioregulerende geneeskunde waar Heel Belgium producten voor maakt, gaat nog een stapje verder. Deze heeft namelijk een multi-target-aanpak, waarbij ontregelde biologische processen als ziekteverwekkers worden gezien en bijgestuurd. De bioregulerende geneesmiddelen bestaan ook grotendeels uit natuurlijke bestanddelen, maar daarvan zijn er lage concentraties gebruikt. Hierdoor zijn de bijwerkingen minimaal, terwijl de werking krachtig genoeg is om het lichaamsproces te corrigeren. Overigens zitten er in het aanbod van Heel ook producten die geschikt zijn voor het genezen van dieren.
Heel Belgium producten: de duurzame oplossing voor allerlei aandoeningen
Miljoenen artsen en patiënten hebben vertrouwen in de Heel Belgium producten. Dit komt doordat klinische studies aantonen dat de geneesmiddelen van Heel veilig zijn. Daarbij heeft het merk een breed gamma aan middelen die bij allerlei gezondheidsklachten en aandoeningen kunnen helpen. Heb je bijvoorbeeld je enkel verstuikt of een blauwe plek opgelopen? Dan kan Traumeel verlichting bieden. Of heb je een beginnende griep of verkoudheidsklachten? Engystol activeert je afweersysteem. Maar ook voor krampen en spasmen heeft Heel België in Drongen het juiste antwoord met Spascupreel. Verder kun je nervositeit en slaapstoornissen verminderen met Neurexan plus duizeligheid en draaierigheid tegengaan met Vertigoheel. Angst en stress kun je weer verlichten met Nervoheel.
Bestel natuurlijke geneesmiddelen van Heel België in Drongen via Medibib
Heel heeft dus voor bijna alle gezondheidsklachten een natuurlijk geneesmiddel die je snel en veilig bij ons kunt bestellen. In onze online-apotheek kun je de juiste middelen eenvoudig vinden via filters of in het alfabetisch overzicht. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren je graag!