Bioderma


BIODERMA: een unieke combi van biologie en dermatologie


BIODERMA is een cosmeticamerk dat helemaal gericht is op een gezonde huid. Het label heeft de missie om de huid te verbeteren door biologie dienstbaar te maken aan dermatologie. Hierbij gebruikt het de ecobiologische aanpak van de overkoepelende cosmetische onderneming NAOS dat is opgericht door Jean-Noël Thorel. Deze Franse bioloog en apotheker was overtuigd van de volgende filosofie: 'In plaats van de huid te overbehandelen, is het beter haar te leren leven'. Inmiddels bestaat het BIODERMA merk meer dan 40 jaar en heeft het wereldwijd zijn weg gevonden naar iedereen die de huid effectief wil ondersteunen.


 


Laat je huid profiteren van de voordelen van BIODERMA verzorging


Wanneer je voor het BIODERMA assortiment kiest, dan kun je rekenen op een veilig middel. Alle crèmes, lotions en andere producten zijn onder medisch toezicht getest op efficiëntie en veiligheid. Daarbij is alles geproduceerd met diep respect voor het ecosysteem van de huid. Zo is er bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld BIODERMA micellair water erop gelet dat het natuurlijke evenwicht van de huid optimaal wordt en blijft.


 


De oplossing voor allerlei huidproblemen: van een atopische huid tot acne


Ieder huidtype vindt in het BIODERMA aanbod het antwoord. Heb je bijvoorbeeld last van hyperpigmentatie en vlekken door een teveel aan melanine? Voor deze aandoening kan BIODERMA Pigmentbio de oplossing zijn. Of heb je last van een geïrriteerde en droge huid? Dan zit de juiste verzorging voor jou in de serie Atoderm die speciaal is ontwikkeld voor de atopische huid. Voor de gevoelige huid is de productlijn van BIODERMA Sensibio weer het antwoord. Reinig en verzacht je huid bijvoorbeeld met het micellair water BIODERMA Sensibio H2o. Een gevoelige en gehydrateerde huid kan baat hebben van BIODERMA Hydrabio H2o. Neigt de huid tot roodheid? Verzorg deze dan dagelijks met BIODERMA Sensibio AR. Of kalmeer en zuiver je huid met BIODERMA Sensibio DS+. Is de status van je huid vettig met acne? De producten van BIODERMA Sebium helpen de huid weer in balans te brengen. Zo verwijdert BIODERMA Sebium Global puistjes en voorkomt hun terugkeer.


 


Denk ook aan de zon en je haar


Staat er een zonnige periode op de agenda? Bescherm je huid dan optimaal met een zonnemelk of -crème van BIODERMA Photoderm. Een BIODERMA solaire crème kan een ultrahoge zonnebescherming bieden van SPF 50+. Is je huid gevoelig en verzwakt? Gebruik dan BIODERMA Cicabio voordat je de zon ingaat. Tenslotte zijn de conditie van huid en haar nauw met elkaar verbonden. Zorg daarom voor een gezonde hoofdhuid door bijvoorbeeld roos te bestrijden met BIODERMA Node ds.


 


Medibib: de onlineshop voor verzorgingsproducten


Bij Medibib kun je alles voor een optimale huid veilig en snel bestellen: van diverse soorten BIODERMA micellair water tot en met BIODERMA creme voor ieder huidtype. Of misschien ben je iemand met een normale tot droge huid en wil je de complete verzorgingslijn van BIODERMA Atoderm. Weet je niet welk product het beste bij jouw huidsoort past? Vraag het dan gerust aan onze deskundige medewerkers!