Trenker

Biocondil+Mobilityl Max Pack Tabl 180 Tabl 90

€ 97,46

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel ter hoogte van de gewrichten. Extra inname van glucosamine, chondroïtine en curcuma kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren1,2,3.

Het Duopack Biocondil + Mobilityl Max bevat twee voedingssupplementen in één verpakking en is een complete aanpack beweeglijkheid van de gewrichten1.

Mobilityl Max bevat gepatenteerd kurkuma-extract BCM95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën van kurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier is verbeterd.

Mobilityl Maxbevat ook een extract van Boswellia serrata dat voornamelijk bestaat uit essentiële olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik.

Aan die plantaardige extracten voegt Mobilityl Max nog een extract van Kaempferia galangatoe en een olie van zwarte peper die β-caryofylleen bevat, dat selectief de cannabinoïde2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert.

Biocondilbestaat uit D-glucosaminechloorhydraat, een erg zuiver (> 99%) en erg stabiel product. Het bevat geen toegevoegd zout (NaCl of KCl) en biedt het voordeel een hoog gehalte aan glucosamine te bevatten. Biocondil bevat eveneens chondroïtine en vitamine C.

CNK 4793105
Prijs (Incl. BTW) € 97,46
Fabrikant Trenker
Gamma Biocondil+Mobilityl
Subgamma Biocondil+Mobilityl
Gebruik Humaan
Inhoud 180+90
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

2 tabletten Biocondil in één keer in te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd. 1 tablet Mobilityl Max in te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.

Indicatie

Gewrichten - Kraakbeen

Contra indicatie

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, in geval van galobstructie: vraag raad aan uw arts of apotheker. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Raadpleeg een arts indien u aan ziekten van de lever of galblaas lijdt of bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 18 jaar.

Biocondil : 1500 mg D-glucosamine HCl (1.250 mg glucosamine) 1200 mg chondroïtinesulfaat 40 mg vitamine C (50 % RI) Mobilityl Max: Extract van Curcuma longa: 588,75 mg, waarvan 500 mg curcuminoïden Extract van Boswellia serrata: 50 mg met 8,75 mg AKBA Extract van Kaempferia galanga: 61,25 mg Olie van Piper nigrum (zwarte peper): 50 mg waarvan 32,50 mg β-caryofylleen Vitamine C: 13,2 mg (16,5% RI) * Aanbevolen maximale dagelijkse dosis