Colgate-Palmolive Belgium

Elmex A/Caries Original Tandpasta 75 ml

€ 5,22

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Poets met elmex Anti-Cariës Tandpasta, voor sterke tanden die beschermd zijn tegen cariës. Het duurt even voor een gaatje zich helemaal heeft gevormd. Toch kan je dit proces stoppen én omkeren als je je tanden van bij het begin beschermt. Ze ontstaan vaak door een verlies van mineralen in de tanden dat veroorzaakt wordt door suikerhoudend eten en drinken.

De elmex tandpasta tegen gaatjes is ontwikkeld met Neo-Aminex™-technologie om je tanden te beschermen tegen gaatjes. De tandpasta tegen gaatjes vormt snel een beschermend laagje op de tanden dat verzwakt tandglazuur remineraliseert en mineraalverlies tot een minimum beperkt. De tandpasta tegen cariës versterkt het tandglazuur en maakt de tanden bestendiger tegen cariës.

Over deze tandpasta tegen cariës is zorgvuldig nagedacht: de vegan formule komt in een tube die je kan recycleren na gebruik.

Bescherm je tanden en hou ze sterk, met elmex.

CNK 4746111
Prijs (Incl. BTW) € 5,22
Fabrikant Colgate-Palmolive Belgium
Gamma Elmex
Subgamma Elmex A/Caries
Gebruik Humaan
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Tandpasta
Type Cosmetica

2x per dag

Eigenschappen

Ontworpen om te beschermen tegen gaatjes Remineraliseert verzwakt tandglazuur Helpt het verlies van mineralen te beperken Vormt een resistent, beschermend laagje op de tanden Ontwikkeld met Neo-Aminex™-technologie

Indicatie

Cariës

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Oleaminopropylamineth-3 HCl, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium Fluoride, Saccharin. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm