Astel Medica

Bactecal Caps 32

€ 26,98

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Bactecal is een voedingssupplement en bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. De concentratie aan bacteriën van Bactecal is 18 miljard per capsule. Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Bactecal een zeer breed spectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.

CNK 4746061
Prijs (Incl. BTW) € 26,98
Fabrikant Astel Medica
Gamma Bactecal
Gebruik Humaan
Inhoud 32
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 capsule per dag. De dosis verdubbelen of verdrievoudigen bij behoefte of op advies van uw arts/apotheker. Voor mensen die moeite hebben met het slikken van de capsule kan de inhoud van de capsule hetzij in water of in een kleine portie voedingsmiddelen worden gemengd. Vermijd het om Bactecal met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Eigenschappen

Lactose- en glutenvrij. Geschikt tijdens de borstvoeding. Geschikt voor zwangere vrouwen.

Bactecal® bevat 5 stammen (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis en Streptococcus thermophilus) uit 3 bacteriefamilies (Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus). Bactecal® bevat 18 miljard bacteriën per capsule bij productie.