Trenker

Imutis Colic Fl Druppels 50 ml

€ 12,21

  • 6% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Krampen, spijsverteringskrampen & darmgassen

Of een baby nu borstvoeding of een flesje krijgt, bij elke maaltijd krijgt hij lucht binnen. Bij sommige zuigelingen raakt die lucht niet correct weg en blijven er kleine bellen in het spijsverteringskanaal hangen. De opstapeling daarvan kan leiden tot pijnlijke krampen: de baby huilt oncontroleerbaar, vaak na de maaltijden, zonder dat er een verklaring voor is.Imutis Colic bevat simeticon. Dat zorgt ervoor dat de kleine luchtbellen samenvloeien tot grotere bellen (mechanische en niet-farmacologische werking). Het lichaam kan die dan gemakkelijker afvoeren. Een langduriger gebruik draagt er zelfs toe bij dat de vorming van luchtbellen wordt voorkomen.De troeven van TrenkerImutis Colic bevat simeticon in een drager op basis van olijfolie. Hiermee kunnen we de werkzaamheid tegen de vorming van luchtbellen verbeteren.Een medisch hulpmiddel specifiek ontworpen voor baby's, vanaf hun geboorte. Uitgerust met een druppelteller om het gebruik te vereenvoudigen.

CNK 4741815
Prijs (Incl. BTW) € 12,21
Fabrikant Trenker
Gamma Imutis
Subgamma Imutis Colic
Gebruik Humaan
Inhoud 50ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Zuigelingen: 20 druppels, na de maaltijd, 1 tot 2 keer per dag of volgens het advies van de arts. Kinderen: 20 druppels, na de maaltijd, 1 tot 3 keer per dag of volgens het advies van de arts. Schud het product goed voor gebruik.

Indicatie

darmkrampen - koliken

Contra indicatie

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding zonder raadpleging van een arts. Gebruik het product niet bij overgevoeligheidsreacties voor een van de ingrediënten van het product. - Bij de behandeling van schildklieraandoeningen is een wisselwerking tussen de simeticon in Imutis Colic en levothyroxine mogelijk. Raadpleeg een arts voor het gebruik.

Samenstelling per dosis* (60 druppels) Simeticon: 120 mg olijfolie Vitamine A : 1980 µg Vitamine E : 4.8 mg Co-enzym Q10 : 1.5 mg Aanbevolen maximale dagelijkse dosis