Bio Minerals

Myoviv Zakje 30

€ 41,75

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Spierkrampen, een veelvoorkomend probleem bij sporters, oudere personen, zwangere vrouwen of als gevolg van bepaalde medicatie.

Spierkrampen nemen toe met de leeftijd en meer dan 2 op 3 personen ouder dan 50 jaar heeft er regelmatig last van, vaak 's nachts of na een inspanning. Vaak vindt men geen geschikte oplossing binnen het groot aanbod aan supplementen.

De innovatieve en doeltreffende formule van Myoviv kan hierbij een mogelijke oplossing bieden en draagt bij aan een normale spierfunctie1

1Magnesium draagt bij tot de normale spier- en zenuwfunctie.

Myoviv is een unieke formulering op basis van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA®) met organische zouten van magnesium (magnesiumgluconaat, -citraat en -malaat). Deze organische zouten worden niet alleen beter opgenomen door het lichaam, waardoor lagere hoeveelheden nodig zijn, er zullen ook minder gastro-intestinale nevenwerkingen zoals diarree optreden.

Uit een case studie waarbij Myoviv gegeven werd aan patiënten met spierkrampen, is gebleken dat er na reeds 1 week een significante verbetering was in het aantal spierkrampen in vergelijking met een monotherapie magnesium2.

2 Case Studie uitgevoerd door BioMinerals

Bijkomende voordelen van Myoviv

Magnesium is een mineraal dat verschillende processen in het lichaam ondersteunt. Het draagt niet alleen bij aan een normale werking van de spieren. Magnesium draagt o.a. ook bij aan het verminderen van vermoeidheid en aan een normale zenuwfunctie.

De toevoeging van ch-OSA®, choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur, in deze formule biedt extra voordelen. Deze gepatenteerde formule ondersteunt het vermogen van het lichaam om zelf collageen aan te maken en te behouden. Collageen speelt o.a. een essentiële rol bij de mobiliteit en flexibiliteit van de gewrichten, en het behoud van kraakbeen.

U kunt deze zakjes dus gerust blijven gebruiken ook als de krampen zijn verdwenen.

CNK 4738977
Prijs (Incl. BTW) € 41,75
Fabrikant Bio Minerals
Gamma Myoviv
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Zakjes
Type Voedingssupplement

Startdosis : 2 zakjes per dag gedurende 2 weken Onderhoudsdosis : 1 zakje per dag Volgens behoefte : opnieuw verhogen naar 2 zakjes per dag Meng de inhoud van 1 zakje met een glas water (150 ml). Goed roeren alvorens op te drinken.

Eigenschappen

Vrij van soja, gluten & zuivel.

Indicatie

Spierkrampen

Contra indicatie

Myoviv is tegenaangewezen in geval van nierinsufficiëntie en nierdialyse.

Actieve ingrediënten per 2 zakjes Silicium 10 mg Onder vorm van Choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA) Choline 200 mg Onder vorm van Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA) Magnesium 400 mg Magnesiumgluconaat, -citraat en -malaat INCI: Magnesiumgluconaat, organisch suiker, magnesiumcitraat, draagstof : gemodificeerd zetmeel, magnesiummalaat, antioxidant: ascorbinezuur, choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (merknaam ch-OSA®), smaakversterker: natriumchloride, zoetstof: steviolglycosiden, antiklontermiddel: calciumfosfaat Aroma : Sunny Orange