Dieximport

Altisa Psyllium Brio + Microbiotica 370 g

€ 23,25

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
Een combinatie van vlozaad van hoge kwaliteit van biologische teelt van een uitermate doeltreffende werking met een kwalitatief hoogwaardig microbiotische mix. Dit is een natuurlijk biologisch vezelsupplement voor dagelijks gebruik voor een gezonde spijsvertering en darmtransit. Als bron van psyllium (Plantago ovata) heeft dit voedingssupplement een gunstige invloed op een gezonde vertering, op de darmtransiten op het bloedcholesterolgehalte.
CNK 4716528
Prijs (Incl. BTW) € 23,25
Fabrikant Dieximport
Gamma Altisa
Subgamma Altisa Psyllium
Gebruik Humaan
Inhoud 370g
Farmaceutische vorm Poeder
Type Voedingssupplement

Als voedingssupplement voor volwassenen: meng 1 eetlepel met minstens 300ml water of sap en neem onmiddelijk in. Bij het gebruik van vlozaad moet u minstens 2 liter plat water dagelijks drinken. De kuur met een gematigde dosis (1 eetlepel) beginnen en deze geleidelijk opvoeren tot 2 eetlepels indien nodig. Nadien een gematigde dosis aanhouden indien noodzakelijk.

Indicatie

Spijsvertering - Darmtransit

Plantago ovata Forssk.*; in minimale hoeveelheden als samenstellende delen van de microbiotische mix: vulstof: maltodextrine, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, verdikkingsmiddel: silicium dioxide; microbiotica (Bifidobacterium animalis lactis (LMG 18314), Bifidobacterium breve (LMG 13208), Lactobacillus plantarum (LMG 26655), Lactobacillus casei (LMG 6904)). *: ingrediënt afkomstig van biologische landbouw.