Farmafyt

Profyt Plus Comp 30

€ 25,63

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

PROFYT PLUS is een voedingssupplement voor mensen op basis van natuurlijke componenten. De formule die het resultaat is van het laatste onderzoek, PROFYT PLUS combineert idealiter de volgende 3 actieve ingrediënten:

  • Lycopenen (tomatenextracten)
  • Sulforafanen (broccoli-extracten)
  • Resveratrol

Met resveratrol verbeterde formule.

CNK 4715736
Prijs (Incl. BTW) € 25,63
Fabrikant Farmafyt
Gamma Profyt
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

1 tablet per dag met water bij voorkeur tijdens de maaltijd. Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Er zijn geen ongebruikelijke reacties bekend met dit product bij gebruik in de aanbevolen dosering. Als u echter een ongewone reactie bemerkt bij het gebruik van dit product, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw arts of apotheker. ADVIES Geef de voorkeur aan zachte lichaamsbeweging, een sedentaire levensstijl bevordert congestie. Vermijd irriterende voedingsmiddelen (kruiden, mosterd, witte wijn, enz.) en verzadigde vetten (vet vlees, boter). Geef de voorkeur aan groenten en fruit die rijk zijn aan beschermende voedingsstoffen: tomaten, noten, amandelen, kool, broccoli, zeevruchten, rijst, soja, rogge, haver, olijven, koolzaad en maïsolie. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bewaar in een koele, droge plaats. Te consumeren als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden.

SAMENSTELLING voor één tablet – Solanum lycopersicum (Tomatenextract) 80 mg met 8 mg lycopeen – Brassica oleracea var. Italica 100 mg (Broccoli-extract) met 10% glucoraphanine – Resveratrol 125 mg – Zwarte peper-extract (Piper nigrum L.) 10 mg vulstoffen: microkristallijne cellulose en monocalciumfosfaat, verstevigingsmiddel: tricalciumfosfaat, maltodextrine, emulgatoren: vernet natriumcarboxymethylcellulose en polyethyleenglycol, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: calciumcarbonaat, gehydrogeneerde koolzaadolie (Brassica rapa L.), anti- bakmiddel: siliciumdioxide.