Snad

6D Sixd L-Carnitine Carnipure Caps 80

€ 37,53

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Tijdens lange duurinspanningen aan een licht- tot matig zware intensiteit zijn vetten een belangrijke brandstof voor de spieren. Bovendien verbrandt een getraind persoon bij dergelijke inspanningen meer vet vergeleken met een ongetraind persoon. Daardoor kunnen getrainde sporters meer spierglycogeen uitsparen, wat de prestatie bevordert aan het einde van een lange duurinspanning. De beschikbaarheid van L-carnitine in de spier is bepalend voor de hoeveelheid vet dat de spieren tijdens inspanning kunnen benutten als energiebron.

Er is aangetoond dat het carnitinegehalte in de spier kan verhoogd worden, op voorwaarde dat er voldoende hoge dosissen, voldoende langdurig, en bovendien in combinatie met koolhydraten/suikers ingenomen worden. Dit laatste betekent dat het belangrijk is om L-carnitine in te nemen hetzij in combinatie met een maaltijd die veel koolhydraten/suikers bevat, hetzij bijvoorbeeld met een recovery shake na een training. Uiteraard kan het niet de bedoeling zijn om bij elke inname van L-carnitine extra koolhydraten in te nemen, want dit zou dan weer je lichaamsgewicht doen toenemen wat negatief is voor je duurprestaties. Inname van L-carnitine tartraat, onder de vorm van Carnipure®, gedurende 12 à 24 weken en steeds in combinatie met koolhydraten verhoogt aldus het gehalte van L-carnitine in de spieren. Dit stimuleert de vetverbranding tijdens inspanningen van lage intensiteit, bespaart glycogeen voor het einde van de wedstrijd, en kan aldus de prestatie tijdens duurinspanningen verbeteren.

De "6d L-CARNITINE CARNIPURE®"bevat 1000 mg van het ultra zuivere Carnipure® per capsule. Toch is de "6d L-CARNITINE CARNIPURE®" enkel interessant voor (ultra) duursporters, aangezien de werking van L-carnitine zich enkel voordoet tijdens lange duurinspanningen aan een licht- tot matig zware intensiteit.

CNK 4715090
Prijs (Incl. BTW) € 37,53
Fabrikant Snad
Gamma 6D
Subgamma 6d Sixd L-carnitine
Gebruik Humaan
Inhoud 80
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Neem 2x2 capsules per dag vanaf 4-6 maanden voor aanvang van een belangrijke uithoudingsprestatie. Neem de capsules steeds in combinatie met een maaltijd, snack of drank rijk aan koolhydraten en/of suikers.

Indicatie

energie bij lange duurinspanningen aan een licht- tot matig zware intensiteit

1000mg L-carnitine-Ltartraat; capsule: hydroxypropylmethylcellulose; geleermiddel: magnesiumstearaat; vulstof: microcristalline cellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide.