Springfield Nutraceuticals

Reduquinol 100Mg Softcaps 60

€ 51,50

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Reduquinol kristalvrij co-enzym Q10 – voor goede beschikbaarheid
Co-enzym Q10 komt in kleine hoeveelheden voor in de voeding, zoals in vlees en vis. Het lichaam kan zelf Q10 aanmaken, maar sporters en ouderen kunnen soms wat extra gebruiken. Vooral duursporters kunnen, indien gewenst, extra Q10 gebruiken.
In het lichaam komt co-enzym Q10 vooral voor als ubiquinol, de actieve vorm van Q10. Ubiquinol wordt beter opgenomen door het lichaam dan de gangbare ubiquinone, omdat het direct beschikbaar is. Tot voor kort was deze variant van Q10 echter niet stabiel voor gebruik in een voedingssupplement, omdat de stof zeer gevoelig is voor licht en lucht. Bovendien kristalliseert co-enzym Q10 in olievorm en belemmert daarmee de opname van Q10.
Een zeer recente ontwikkeling is de combinatie van de gepatenteerde stabiele vorm van ubiquinol met d-limoneen. D-limoneen is een vluchtige olie uit citrusvruchten. Hierdoor wordt kristalvorming voorkomen. Door toevoeging van alfa-liponzuur worden ubiquinol en d-limoneen effectief beschermd tegen oxidatie. Reduquinol bevat de gepatenteerde vorm van ubiquinol en d-limoneen. Reduquinol met gereduceerd CoQ10 (ubiquinol) is snel beschikbaar en maagvriendelijk.

CNK 4702049
Prijs (Incl. BTW) € 51,50
Fabrikant Springfield Nutraceuticals
Gamma Reduquinol
Subgamma Reduquinol
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 tot 2 x per dag 1 softgel. Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Eigenschappen

Verhoogde behoefte bij: Sporters, senioren, diabetes en verzwakt immuunsysteem. Medicatie: bèta-blokkers en HMG-CoA-reductaseremmers (statinen)

Indicatie

Congestief hartfalen - Hypertensie - Mitochondriale myopathie (ook voor statinen en andere medicijnen) - Chronische vermoeidheid (CVS) - Spierdystrofie - Migraine - Ziekte van Parkinson - Ziekte van Alzheimer

Contra indicatie

Met voorzichtigheid gebruiken bij gebruik van antistollingsmedicatie (coumarine-derivaten).

Ingrediënten per softgel: D-limoneen, 100 mg ubiquinol, caprylzuur, caprinezuur, alfa-liponzuur Hulpstoffen: Gelatine, glycerine, gezuiverd water, karamel (als kleurstof)