Laboratoire Native

Phytophanere Haar & Nagels Caps 2X120

€ 36,96

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Werk van binnenuit
met PHYTOPHANERE voedingssupplement voor haar en nagels
KRACHT - GROEI - VOLUME

Het essentiële voor mooi haar en mooie nagels sinds 1980!
PHYTOPHANERE is een voedingssupplement samengesteld met vitaminen, oliën van natuurlijke oorsprong, plantenextracten en erkende mineralen, waaronder zink, om normaal haar en normale nagels te helpen behouden en te zorgen voor kracht en groei. Vitamine B6 draagt bij tot de normale synthese van cysteïne. Biotine (vitamine B8) helpt bij het behoud van normaal haar.

Vitamine B5 speelt een belangrijke rol in de energieproductie van cellen, vitamine B6 draagt bij aan de normale synthese van cysteïne, vitamine C en E (antioxidanten) helpen de bol te beschermen en vitamine B2, riboflavine, wordt erkend als essentieel voor de energieproductie. Borage olie is een bron van essentiële vetzuren.

CNK 4701769
Prijs (Incl. BTW) € 36,96
Fabrikant Laboratoire Native
Gamma Phytophanere
Subgamma Phytophanere Haar
Gebruik Humaan
Inhoud 2X120
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

2 capsules per dag, met een glas water, bij voorkeur 's ochtends. Het is raadzaam om 2 kuren van 3 maanden per jaar te nemen: één in de herfst en één in de lente.

Indicatie

Kracht, groei, volume van haar en nagels.

GELATINE BOVINE. MACERAT HUILEUX DE RACINE DE CAROTTE (DAUCUS CAROTA L.). AGENT DE CHARGE : GLYCEROL. EXTRAIT DE FRUIT D'ACEROLA (MALPIGHIA PUNICIFOLIA L.) TITRE EN VITAMINE C. BISGLYCINATE DE ZINC. HUILE DE GRAINE DE BOURRACHE (BORAGO OFFICINALIS L.). HUILE DE POISSON. EPAISSISSANTS : MONO ET DIGLYCERIDES D'ACIDES GRAS. HUILE DE SON DE RIZ (ORYZA SATIVA L.). ACETATE DE DL-ALPHA-TOCOPHEROL (VITAMINE E). ACIDE L-ASCORBIQUE (VITAMINE C). LEVURE DE BIERE INACTIVEE. D-PANTOTHENATE DE CALCIUM (ACIDE PANTOTHENIQUE). HUILE DE GERME DE BLÉ (TRITICUM AESTIVUM L.). AGENT DE CHARGE : LECITHINE DE COLZA. GAMMA-ORYZANOL. COLORANT : OXYDES ET HYDROXYDES DE FER. CHLORHYDRATE DE PYRIDOXINE (VITAMINE B6). AROME CEREALE. RIBOFLAVINE (VITAMINE B2). D-BIOTINE.