Cooper Consumer Health Belgium

Oenobiol Sun Expert Caps 2X30

€ 47,03

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Om van de zon een plezier te maken, bevordert Oenobiol Paris SUN EXPERT een intense en stralende zongebruinde huid. Deze formule met cellulaire anti-oxidant bescherming bereidt je huid voor op blootstelling aan de zon. De versterkte formule van OENOBIOL innoveert met Druivendraf, een exclusief extract.

CNK 4701397
Prijs (Incl. BTW) € 47,03
Fabrikant Cooper Consumer Health Belgium
Gamma Oenobiol
Subgamma Oenobiol Sun
Gebruik Humaan
Inhoud 2X30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 capsule per dag, 1 maand vóór en tijdens blootstelling aan de zon. Beschermt niet tegen de zon. Een aan het huidtype aangepaste zonbescherming is noodzakelijk.

Eigenschappen

Geschikt voor alle huidtypes.

Indicatie

Voorbereiding van de huid op de zon en actieve celbescherming.

Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Enkel voor volwassenen, buiten het bereik van kinderen houden. Mag niet worden geconsumeerd, door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Plantaardige olie (zonnebloemolie (Helianthus annuus L.)), tomaten extract (Lycopersicon esculentum Mill.), bevochtigingsmiddel (glycerol), geleermiddel (hydroxypropylzetmeel), druivendraf extract (Vitis vinifera L.), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), geleermiddel (carrageen), D-alfa-tocoferol, water, groot afrikaantje extract (Tagetes erecta L.), kleurstof (riboflavinen), koperbisglycinaat, natriumseleniet.