Astel Medica

Progyn Caps 32

€ 29,95

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Lactobacillen zijn bacteriën die van nature aanwezig zijn in de verschillende flora van ons lichaam. Ze leven er in symbiose.


Progyn bevat 2,5 miljard bacteriën/capsule. Progyn verschaft immers drie stammen van lactobacillen die van nature aanwezig zijn in het lichaam.
De inname van Progyn langs orale weg maakt het bijzonder handig, eenvoudig en comfortabel te gebruiken. De lactobacillen van Progyn zijn bestand tegen maagsappen en galzouten waardoor ze kunnen overleven tijdens de doorgang door het darmkanaal.
Progyn bevat ook FructoOligoSaccharide, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën.

CNK 4693586
Prijs (Incl. BTW) € 29,95
Fabrikant Astel Medica
Gamma Progyn
Gebruik Humaan
Inhoud 32
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 tot 2 capsules per dag Progyn wordt ook aanbevolen aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voor een optimaal resultaat moet men vermijden om Progyn met warme dranken in te nemen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Vervangt niet een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Voedingssupplement dat buiten het bereik van kinderen moet worden gehouden

Ingrediënten : Maltodextrine, Capsule : Gelatine (Koosjer + Halal), Lactobacillus brevis (PHA-131), Lactobacillus acidophilus (PHA-122), Lactobacillus rhamnosus (PHA-152), FructoOligoSaccharide, Magnesiumstearaat (stabilisator) , Ascorbinezuur (antioxidant) Bacteriënconcentratie : 2,5 miljard levende cellen per dosis in de productie Voedingsanalyse (per 100 g) Energie : 381 kcal 1617 kJ Koolhydraten : 91,0 g Eiwitten : 3,0 g Vetten : 0,5 g