Therascience

Serenyl Tabletten 90 PHY 407B Physiomance

€ 35,10

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Waarom PHYSIOMANCE SERENYL (AX) van het THERASCIENCE Laboratory kiezen ?

Voor zijn complete formule die 6 bio-actieve ingrediënten (sojalecithine, ashwagandha KSM-66®, Ginkgo biloba, meidoorn, passiebloem, valeriaan) en een micronutritioneel complex combineert, die het lichaam helpen weerstand te bieden aan stress en angst.

CNK 4662011
Prijs (Incl. BTW) € 35,10
Fabrikant Therascience
Gamma Physiomance
Subgamma Serenyl
Gebruik Humaan
Inhoud 90
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

3 tabletten per dag, 's morgens, 's middags en 's avonds

Eigenschappen

zonder kleurstof - zonder nanoparticelen - glutenvrij - lactosevrij - geproduceerd in europa - niet getest op dieren

Indicatie

weerstand bieden aan angst en stress

Contra indicatie

Voorzorgsmaatregelen : Afgeraden bij kinderen die jonger zijn dan 12. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding. Afgeraden ook bij patiënten onder antidepressiva-behandeling. Voedingssupplementen moeten samen met een gezonde levensstijl worden gebruikt en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. In geval van combinatie van verschillende voedingssupplementen, raadpleeg uw gezondheidsprofessional.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

PHYSIOMANCE SERENYL (AX) brengt voor 3 tabletten : 240 mg ashwagandha-extract KSM-66®, een adaptogene plant, die het lichaam helpt weerstand te bieden aan stress en angst en aan het emotionele evenwicht en het algemeen welzijn bijdraagt. Bovendien bevordert ashwagandha het in slaap vallen, verbetert de kwaliteit ervan en draagt bij tot een optimale ontspanning; 240 mg Gingko biloba-extract, dat tot het behoud van het geestelijk welzijn en een goed zenuwevenwicht bijdraagt; 50% van zink RI* in bisglycinate vorm, wat tot een normale cognitieve functie bijdraagt; 50% van de RI* in vitamine B5, dat tot de normale synthese en het normale metabolisme van bepaalde neurotransmitters, normale intellectuele prestaties en het verminderen van de vermoeidheid bijdraagt; 50% van de RI* in vitamine B1, B2, B3, B6, B8, B12 en C, die tot de normale werking van het zenuwstelsel bijdragen; 50% van de RI* in vitamine B1, B3, B6, B8, B9, B12 en C, die tot normale psychologische functies bijdragen; 50% van de RI* in vitaminen B2, B3, B6, B9, B12 en C, die vermoeidheid helpen te verminderen; 1 g sojalecithine, 130 mg meidoorn getitreerd tot 2,6 mg vitexine, 450 mg passiebloemextract getitreerd tot 9 mg vitexine, 100 mg valeriaan, 50% van de RI* in natuurlijke vitamine D3 en E, die de formule vervolledigen.