Pharma Nord

Bio-Carnitine 250Mg V-Caps 100

€ 33,20

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Carnitine is een niet essentieel, in water oplosbaar aminozuur. 'Niet essentieel' betekent in deze context dat het lichaam normaal gesproken zelf in staat is om carnitine in de lever en de nieren aan te maken uit het aminozuur lysine. Bij dit proces zijn nog een ander aminozuur, methionine, en vitamine C betrokken. Ook ijzer, vitamine B6 en niacine spelen een rol bij verschillende enzymatische processen. De l-vorm van carnitine is de enige die voor mensen van waarde is. Het carnitinegehalte in het lichaam loopt terug naarmate we ouder worden.
Het grootste deel van de voorraad carnitine in het lichaam is opgeslagen in spierweefsel, onder andere in de hartspier. Gezond zaadvocht bevat de stof eveneens.
Carnitine komt vooral voor in voedingsmiddelen als zuivelproducten en rood vlees, met lam, wild en rundvlees als de rijkste bronnen. De stof komt slechts in beperkte hoeveelheden voor in plantaardige eiwitten, zodat vegetariërs (en veganisten) vaak een veel lagere concentratie van dit aminozuur in hun lichaam hebben.

CNK 4661278
Prijs (Incl. BTW) € 33,20
Fabrikant Pharma Nord
Gamma Bio-carnitine
Gebruik Humaan
Inhoud 100
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

1 capsule per dag, tenzij anders aanbevolen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd in te nemen.

Eigenschappen

Bio-Carnitine is volkomen identiek met de natuurlijke L-carnitine Makkelijk te slikken Vcaps, geschikt voor vegetariërs Bevat 250 mg carnitine per capsule Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

1 capsule bevat: L-carnitine 250 mg. Ingrediënten: L-Carnitine tartraat; vulstof: microkristallijne cellulose; omhullingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; verstevigingsmiddel: siliciumdioxyde.