Pharma Nord

Bioactive Q10 100Mg Caps 60+20

€ 58,16

  • 3% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

BioActive Q10 100 mg bevat de gereduceerde vorm van Q10 die ubiquinol wordt genoemd, een minder stabiele vorm van de stof. Tijdens de energieproductiecyclus in het lichaam wisselt Q10 voortdurend tussen ubiquinon (geoxideerde Q10) en ubiquinol (gereduceerde Q10), afhankelijk van het feit of de stof biochemisch gesproken een elektron afgeeft of opneemt. De twee vormen van Q10 werken onderling verwisselbaar in de menselijke biochemie, waarin ubiquinon de energieproductie in de cel op gang brengt; ubiquinol ontstaat als nevenproduct tijdens datzelfde proces en is een belangrijke antioxidant.

Ubiquinol is bijna wit, in tegenstelling tot ubiquinon dat een geelachtige kleur heeft. Zodra ubiquinol aan zuurstof wordt blootgesteld, verandert het weer in ubiquinon, de geoxideerde (gele) vorm van Q10. Pharma Nord heeft een speciale techniek ontwikkeld waardoor ubiquinol in de zachte gelatinecapsules wordt beschermd en de omzetting in ubiquinon door afgifte van een elektron (oxidatie) wordt voorkomen.

BioActive Q10 100 mg is een krachtige antioxidant en helpt het lichaam een laag gehalte aan Q10 aan te vullen. De veiligheid en effectiviteit van BioActive Q10 100 mg is wetenschappelijk aangetoond en gedocumenteerd door middel van laboratoriumexperimenten en klinisch onderzoek.

Voedingssupplementen die ubiquinol bevatten hebben als nadeel dat deze stof oxideert zodra ze wordt blootgesteld aan zuurstof en dan weer de originele vorm van ubiquinon aanneemt. Dankzij een speciaal productieproces is Pharma Nord er echter in geslaagd de grondstof op een zodanige manier in een capsule te verpakken dat de Q10 haar actieve vorm behoudt.

Onze zachte gelatinecapsules, waarvoor patent is aangevraagd, beschermen BioActive Uniqinol tegen licht en oxidatie en laten de stof in de bedoelde vorm door het lichaam opnemen.

Waarom BioActive Q10 100 mg?

BioActive Q10 100 mg bevat in plantaardige olie opgeloste Q10 in zachte, lichtdichte gelatinecapsules.

De Q10 in BioActive Q10 100 mg komt exact overeen met de vorm van Q10 die in het menselijk lichaam wordt gevormd (dus 100% identiek aan de natuurlijke stof). De vorm van Q10 die gebruikt wordt in BioActive Q10 100 mg is de natuurlijke, volledige trans-vorm, die vrij is van cis-isomeren. Bovendien bevat het materiaal geen vervuilingen die in andere Q10-grondstoffen kunnen voorkomen, dankzij de door Pharma Nord gehanteerde farmaceutische normen voor de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en het productieproces.

Zowel de grondstof van de Q10 als de plantaardige olie in BioActive Q10 100 mg zijn non-GMO (niet genetisch gemanipuleerd).

BioActive Q10 100 mg wordt geproduceerd volgens farmaceutische standaarden die een aantoonbare en gedocumenteerde opneembaarheid en kwaliteit garanderen.

CNK 4657698
Prijs (Incl. BTW) € 58,16
Fabrikant Pharma Nord
Gamma Bioactive Q10
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 tot 2 capsules per dag. Bij voorkeur tijdens of na een maaltijd in te nemen.

Eigenschappen

Bevat de gereduceerde vorm van Q10 bekend als ubiquinol - is van nature een minder stabiele vorm van Q10 Gedocumenteerde biologische beschikbaarheid en kwaliteit Ontwikkeld volgens een speciale productiemethode en in gepatenteerde capsules die de ubiquinol beschermen tegen licht en oxidatie Geproduceerd volgens strenge farmaceutische richtlijnen

Indicatie

Energie

Ingrediënten: Kokos-olie; gelatine; coënzym Q10-H2 (Ubiquinol); bevochtigingsmiddel: glycerol; L-ascorbinezuur (Vitamine C), cacaopoeder (Theobroma cocoa), antioxidant: ascorbinezuur; verdikkingsmiddel: siliciumdioxide. * RI = Referentie-inname.