Vetoquinol

Zylkene Kleine Honden

€ 15,86

  • Incl. 21% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Zylkene helpt jouw hond of kat omgaan met stressvolle situaties.

Veranderingen in de dagelijkse routine of in de omgeving kunnen huisdieren behoorlijk uit balans brengen.

Vertrek je op vakantie, ga je verhuizen of breidt het gezin uit? Ben je met een nieuwe baan begonnen of staat de eindejaarsperiode met luide vuurwerkknallen voor de deur? Ga je ergens heen waar je je hond niet kan meenemen en is alleen thuis blijven voor jouw hond of kat best spannend? Na de lockdown waar er steeds iemand thuis was, is het opnieuw alleen thuis blijven voor veel huisdieren een hele aanpassing. Het zijn maar enkele voorbeelden waarbij Zylkene je viervoeter kan ondersteunen.

CNK 4650610
Prijs (Incl. BTW) € 15,86
Fabrikant Vetoquinol
Gamma Zylkene
Gebruik Veterinair
Inhoud 14
Farmaceutische vorm Voeding
Type Voedingssupplementen

1 kauwbrokje per dag. Kortetermijn gebruik: Start met het geven van Zylkene 1-2 dagen vóór de voorspelde stressvolle situatie. Dieren die reeds uit balans zijn, geef je best 5-7 dagen op voorhand Zylkene. Langetermijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en evalueer nadien het effect. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties ook steeds contact op te nemen met een dierenarts of gedragstherapeut.

Eigenschappen

Zylkene ontspant jouw huisdier, maar versuft het niet. Het is een 100% natuurlijk voedingsmiddel, dat zeer veilig kan gebruikt worden, ook gedurende langere periodes Combinatie met medicatie is mogelijk. Zylkene mag je ook aan jonge pups en kittens geven. Het helpt hen om op een ontspannen manier nieuwe situaties te ontdekken.

Indicatie

Stress - Reisziekte bij hond of kat

Samenstelling: Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie. Additieven: antioxidanten, bewaarmiddelen. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 15,5 % , ruwe celstof 12 %, vocht 10%, ruw vet 8,5 %, ruwe as 3%.