€ 32,00

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Probiotica zijn micro-organismen die, opgenomen in aangepaste hoeveelheid, gunstige effecten hebben op de gezondheid. De prebiotica zijn substanties die niet worden verteerd door de darmen. Zij bereiken rechtstreeks de dikke darm waar zij, op een selectieve manier, de groei van de bacteriën gaan stimuleren.

Opti Trans is een voedingssupplement dat zorgvuldig de probiotica (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum) en de prebiotica = fructo-oligosaccharides (witloof en bieten) samenvoegt.

CNK 4639886
Prijs (Incl. BTW) € 32,00
Fabrikant Laboratoires Fenioux Benelux
Gamma Opti
Subgamma Opti Trans
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 capsule 's ochtends op een lege maag en voor het slapengaan met een groot glas water. Houd het product uit de buurt van licht, hitte en vocht.

Indicatie

Probiotica

Samenstelling van 1 DR-capsule: Melkzuurbacteriën: 50mg (N=5mld) Fructo-oligosachariden: 205mg Samenstelling: Fructo-oligosachariden (van witloof en biet), ( HPMC, geleermiddel: gellangom, kleurstof: koper-chlorofylcomplex), aardappelzetmeel, gelyofiliseerde melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum), antiklontermiddel : magnesiumsteraat. Capsule die resistent is tegen zuren (DRcaps™)