Perrigo

Davitamon Vitamin D Aquosum Druppels 25 ml

€ 13,77

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Waarom is vitamine D belangrijk bij jonge kinderen?

Vitamine D zorgt voor de normale opname van calcium door de darmen en het vastzetten van calcium op de botten: vitamine D is dus belangrijk voor het behoud van normale botten en is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij jonge kinderen. Het grootste deel van de botmassa wordt vanaf de geboorte tot het eind van de tienerjaren opgebouwd, daarom is de inname van voldoende vitamine D al vanaf de geboorte essentieel.

Naast haar invloed op de normale groei en ontwikkeling van botten en het behoud van normale botten, draagt vitamine D ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Het beschermt je dus tegen invloeden van buitenaf.

Davitamon® Aquosum Vitamine D is een oplossing van vitamine D3 in water. Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. De druppels van Davitamon® Aquosum Vitamine D zijn daardoor ook geschikt voor kinderen met problemen bij de opname van vetachtige stoffen.

(1),(2)Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen.

(3)IQVIA P04 2020

CNK 4633863
Prijs (Incl. BTW) € 13,77
Fabrikant Perrigo
Gamma Davitamon
Gebruik Humaan
Inhoud 25ml
Farmaceutische vorm mp
Type Voedingssupplement

10 druppels per dag voor kinderen vanaf 3 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.

Eigenschappen

10 druppels = 10 μg (400 I.E.) vitamine D3 (200 % referentie-inname) Op waterbasis voor betere vertering Sinaasappelsmaak Vanaf 3 jaar

Indicatie

Wat doet Davitamon® Aquosum Vitamine D ? Vitamine D, opgelost in een waterige basis, heeft veel voordelen: Sommige kinderen hebben moeite met de vertering van vetten en krijgen mogelijk krampen bij de inname van een supplement op oliebasis Mensen met lever- en/of galaandoeningen nemen beter geen supplementen op oliebasis in Aangename smaak (sinaasappel)

Water, suiker, emulgator (polyoxyethyleensorbitaanmonoöleaat), vitamine D (cholecalciferol), bevochtigingsmiddel (glycerol), bewaarmiddel (kaliumsorbaat), zuurteregelaar (citroenzuur, dinatriumfosfaat), anti-oxidant (alfa-tocoferol), aroma.