Vemedia

Eroxon Stim.Gel Erectiestoornissen Tubes 4

€ 26,55

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Eroxon® Gel is een klinisch bewezen behandelingsgel voor volwassen mannen (18 jaar en ouder) met een erectiestoornis (ook bekend als impotentie). Er wordt gesproken van een erectiestoornis wanneer een man geen erectie kan krijgen, of zijn erectie niet hard genoeg kan houden voor bevredigende seksuele activiteit. Eroxon® stimuleert de doorbloeding in de penis door een uniek fysiek effect van verkoeling gevolgd door opwarming, waardoor u een erectie kunt krijgen en behouden die hard genoeg is voor seks. Eroxon® helpt u alleen een erectie te krijgen als u seksueel opgewonden (gestimuleerd) bent.

CNK 4623781
Prijs (Incl. BTW) € 26,55
Fabrikant Vemedia
Gamma Eroxon
Subgamma Eroxon Stim.Gel
Gebruik Humaan
Inhoud 4
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Wanneer gebruikt u het? Breng de gel aan net voordat u seks heeft. De tube openen: Draai de dop van de tube en trek er stevig aan. Doorboor de afdichting van de tube met de bovenkant van de dop. Maak de tube helemaal leeg door stevig te knijpen. Zo krijgt u de juiste dosis gel (hoeveelheid ter grootte van een erwt). Hoeveel gebruiken? Breng de inhoud van één tube aan op de eikel. Als u niet besneden bent, trek de voorhuid dan zo ver mogelijk terug zonder dat het pijn gaat doen, voordat u de gel aanbrengt. Hoe aanbrengen? Masseer de gel ongeveer 15 seconden in op de eikel. U kunt de gel zelf aanbrengen, of uw partner kan dit doen tijdens het voorspel. Eroxon® helpt u alleen een erectie te krijgen als u seksueel opgewonden bent. Maak samen met uw partner tijd voor het voorspel, net zoals u dat zou doen als u geen behandeling voor erectiestoornissen gebruikt.

Indicatie

Erectiestoornis (impotentie)

Contra indicatie

U bent allergisch voor een van de bestanddelen uw arts heeft u geadviseerd om seksuele activiteit te vermijden u hebt een ziekte of misvorming aan de penis (zoals de ziekte van Peyronie) de huid van uw penis is rood of pijnlijk, of ziet er er beschadigd of gebarsten uit

Water, polyurethane, acetic acid, polysorbate 80, cetyl acetate, acetylated lanolin alcohols, emollients, colorants, viscosity modifier, benzyl alcohol & other preservatives (no parabens), glycerin, pine needle oil, biotin.