Gelbopharma

Yalacta Ferment Melk Kefir Bio 2X4G

€ 10,10

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Maak je eigen melkkefir thuis!

Eerste bereiding van de melkkefir: doe de eerder gemaakte zuurdesem in een glazen fles van 1 liter, giet er vervolgens de resterende liter melk bij die op kamertemperatuur is bewaard. Sluit de fles; schud en draai hem enkele malen om voor een perfecte verdunning. Laat de gisting langzaam en afgedekt plaatsvinden bij kamertemperatuur (+18 °C/+20 °C) gedurende 24 uur voor de eerste partij en 16/18 uur voor de volgende partijen. Zodra de melk dikker wordt, en nog meer als hij in bulk wordt afgenomen, is de fermentatie voltooid. De melkkefir is dan klaar voor consumptie en kan in de koelkast worden bewaard.
Latere bereidingen: Voor de volgende bereidingen is het voldoende om één glas melkkefir, minder dan 7 dagen oud, te bewaren om een nieuwe liter melk onder dezelfde omstandigheden te enten.

CNK 4623609
Prijs (Incl. BTW) € 10,10
Fabrikant Gelbopharma
Gamma Yalacta
Gebruik Humaan
Inhoud 2
Farmaceutische vorm Poeder
Type Voedingssupplement

1 zakje is voldoende om 1 liter melk (koemelk, schapenmelk, geitenmelk, sojamelk) te enten. Giet het gistpoeder in een half kopje melk op kamertemperatuur. Roer tot het volledig is opgelost. Dek af en laat 30 minuten staan. Met dit ferment kunt u 1 liter melk enten en 20 tot 25 opeenvolgende verplantingen uitvoeren. Zodra het zakje is geopend, moet het onmiddellijk en volledig worden gebruikt.

Eigenschappen

Al onze melkzuurbacteriestammen zijn biologisch en bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) of gluten. Inhoud: 2 zakjes van 4 g.

Indicatie

Ferment Kefir

Ingrediënten: biologische lactose, Lactococcus lactis, leuconsotoc mesenteroides, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Kluyveromyces marxianus.