Soria Bel

Soria Silicium 25Mg Tabl 60

€ 23,51

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Bevat bio-actieve silicium uit bamboe met langdurige vrijgave en verhoogde opname.

Bamboe is de plant bij uitstek wanneer men het mineraal silicium overweegt. Het bevat 10 keer zoveel silicium als brandnetel en paardenstaart. Dit maakt het bijzonder geschikt om het als ingrediënt te gebruiken in voedingssupplementen die een hoge concentratie silicium bevatten.

Silicium werkt als een lijm en is een fundamenteel onderdeel van collageen, essentieel voor de structuur van onze huid en bindweefsel. Het bevordert ook de vorming van verbindingen met hyaluronzuur, een eiwitmolecuul dat essentieel is voor het hydratatievermogen van de huid.

Naarmate we ouder worden, begint de hoeveelheid silicium in onze weefsels af te nemen – deels omdat het in een sneller tempo wordt verbruikt omdat de huid meer reparatie nodig heeft door versnelde schade, en deels door een afname van de spijsverteringsfunctie en slechtere voedselkeuzes die silicium bevatten. Deze afname van siliciumniveaus kan een breed scala aan nadelige effecten hebben op de orgaansystemen en weefsels van het lichaam. Aangezien de huid ons grootste orgaan is, willen we ervoor zorgen dat we het lichaam voorzien van de nodige hoeveelheden van dit mineraal.

CNK 4611448
Prijs (Incl. BTW) € 23,51
Fabrikant Soria Bel
Gamma Soria
Subgamma Soria Silicium
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

1 tablet per dag

Eigenschappen

Vegan Plantaardige mineralen

Indicatie

Gewrichten - beenderen - spieren - huid - haar - nagels - ogen - vitaminen - mineralen

stabilisator: microkristallijne cellulose en hydroxypropylcellulose, droog extract van bamboe (Bambusa arundinacea (Retz.) Willd., scheut en stengel), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren Standaardisatie per tablet: Silicium: 25 mg