Colgate-Palmolive Belgium

Elmex A/Caries Professional Junior 75 ml

€ 5,59

  • Incl. 21% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Bescherm je tanden tegen suikerzuren met elmex® Anti-Cariës Professional tandpasta. Deze tandpasta met fluoride en een neutralisator van prebiotische suikerzuren maakt suikerzuren in tandplak onschadelijk voor ze je tanden kunnen beschadigen. De schade waartegen deze tandpasta tegen gaatjes beschermt kan leiden tot cariës en wortelcariës, dus het is belangrijk om je tanden goed te beschermen.

Dankzij de toevoeging van xylitol helpt deze tandpasta tegen cariës een gezond pH-niveau in stand te houden, door bacteriën die cariës veroorzaken te bestrijden. De combinatie van de neutralisator van suikerzuren met fluoride en calcium voorziet verzwakte tanden van 4x meer mineralen* om ze weer sterk te maken. Deze tandpasta met fluoride biedt ook een hogere bescherming** tegen cariës op blootliggende tandhalzen.

Houd je tanden sterk en bescherm ze met elmex.

*Vergeleken met normale tandpasta met fluoride.

**Vergeleken met tandpasta met 1450 ppm fluoride.

CNK 4610507
Prijs (Incl. BTW) € 5,59
Fabrikant Colgate-Palmolive Belgium
Gamma Elmex
Subgamma Elmex A/Caries
Gebruik Humaan
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Tandpasta
Type Cosmetica

Experts raden aan 2-3 keer per dag te poetsen en ook voor kinderen om interdentaal te reinigen met floss voor een grondige reiniging van de tanden.

Indicatie

Dagelijkse bescherming tegen gaatjes Tegen de suikerzuren in tandplak

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar.

INGREDIENTS: Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Arginine, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Aroma, Benzyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide. Contains: Sodium Monofluorophosphate Total Fluoride content: 1450 ppm