Colgate-Palmolive Belgium

Meridol Parodont Expert Tandpasta Tandvlees 75 ml

€ 6,19

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Voordelen van de meridol® Parodont Expert tandpasta:
• Versterkt het tandvlees
• Werkt tegen parodontitis
• Bestrijdt de oorzaak* van occasionele tandvleesbloedingen
• Antibacteriële werking*
• Ook geschikt voor dragers van implantaten
• Klinisch bewezen
• Aanbevolen door tandartsen

Wanneer je je tanden poetst met de meridol® Parodont Expert tandpasta verzorg je jouw tandvlees, tanden en implantaten. Deze tandpasta voor gezond tandvlees bestrijdt niet alleen de oorzaak van occasioneel bloedend tandvlees en ontstekingen, het helpt ook de weerstand van het tandvlees tegen occasionele bloedingen en parodontitis te versterken en terugtrekkend tandvlees te voorkomen. De tandpasta doet dit door tandplakbacteriën aan te pakken, die vaak de hoofdoorzaak van het probleem zijn. De tandpasta voor gezond tandvlees heeft een verzorgende formule waarvan de doeltreffende werking klinisch bewezen is voor zowel natuurlijke tanden als implantaten.

De tandpasta voor gezond tandvlees heeft een formule met dubbele werking en een verhoogde doeltreffendheid die speciaal is ontwikkeld voor tandvlees dat gevoelig is voor occasionele bloedingen en parodontitis en de neiging heeft zich terug te trekken. Als deze tandvleesproblemen onbehandeld blijven, kunnen ze ernstige gevolgen hebben voor jouw gebit. De formule met dubbele werking bevat een hogere concentratie** aan antibacteriële bestanddelen en heeft een indirecte ontstekingsremmende werking om het natuurlijke genezingsproces van het tandvlees te ondersteunen. Hierdoor helpt de tandpasta voor gezond tandvlees de weerstand van het tandvlees tegen parodontitis te versterken en terugtrekkend tandvlees te voorkomen.

Deze tandpasta voor gezond tandvlees is ook ideaal voor tandheelkundige implantaten, die beschermd moeten worden tegen bacteriën om een ontstekingsreactie te voorkomen.

Voor een optimale bescherming gebruik je de meridol® Parodont Expert tandpasta in je dagelijkse mondverzorgingsroutine met de meridol® Parodont Expert tandenborstel en de meridol® Parodont Expert mondwater.

*Bestrijdt tandplakbacteriën voordat tandvleesirritatie ontstaat.
**Vs. meridol® Tandvleesbescherming tandpasta.

CNK 4608105
Prijs (Incl. BTW) € 6,19
Fabrikant Colgate-Palmolive Belgium
Gamma Meridol
Subgamma Meridol Parodont
Gebruik Humaan
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Tandpasta
Type Cosmetica
Indicatie

Dagelijkse bescherming tegen geïrriteerd tandvlees Tegen occasionele tandvleesbloedingen Bescherming tegen parodontitis

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar.

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Sorbitol, PEG-12, Tetrasodium Pyrophosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Citrate, PVP, Stannous Pyrophosphate, Trisodium Phosphate, Zinc Oxide, Microcrystalline Cellulose, Sodium Saccharin, Citric Acid, Zinc Citrate, Phosphoric Acid, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethylcellulose, Carrageenan, Sodium Fluoride, Sucralose, Limonene, CI 74160. Bevat: tin(II)fluoride & natriumfluoride. Totaal fluoridegehalte: 1450 ppm F¯