Viatris

Prosta-Urgenin Zachte Caps 40 X 320Mg

€ 25,44

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Geneesmiddel, op basis van planten, werkzaam op prostatisme (toegenomen volume van de
prostaat samengaand met mictiestoornissen).
Prosta-Urgenin wordt toegepast als adjuvans bij mictiestoornissen ten gevolge van benigne
prostaathypertrofie, na uitsluiting van alle ernstige pathologieën.

CNK 4522728
Prijs (Incl. BTW) € 25,44
Fabrikant Viatris
Gamma Prosta-Urgenin
Gebruik Humaan
Inhoud 40
Farmaceutische vorm Capsules
Type Geneesmiddel

De geadviseerde dosering is: één capsule per dag, na de maaltijd in te nemen, met een beetje water. NIET BIJTEN op de capsule, de inhoud heeft een bittere smaak. Uw huisarts zal u zeggen hoelang u Prosta-Urgenin moet innemen.

Indicatie

Prosta-Urgenin wordt toegepast als adjuvans bij mictiestoornissen ten gevolge van benigne prostaathypertrofie, na uitsluiting van alle ernstige pathologieën.

Contra indicatie

Wanneer mag u Prosta-Urgenin niet innemen? - U bent allergisch voor het lipofiel extract van de vrucht van Serenoa repens of voor één van de andere stoffen in dit geneesmiddel. - Indien u prostaatkanker hebt. Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met Prosta-Urgenin? Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u Prosta-Urgenin inneemt.

Serenoa repens (extract)- De werkzame stof is: 320 mg lipofiel extract van de vrucht van Serenoa repens (Bartram-Small) bereid vanuit een ethanolextract aan 90 %. - De andere stoffen zijn: Capsule: gesuccinyleerde gelatine, glycerol, gezuiverd water, sporen van triglyceriden met middellange keten en Phosal 53 MCT.