Nutricia

Phlexy-Vits Tabl 60X1,7g

€ 46,58

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Phlexy-vits is een dieetvoeding en preparaat in tabletvorm. Het bevat vitaminen, mineralen en spoorelementen. Dieetvoeding voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen die een supplement van vitaminen, mineralen en spoorelementen nodig hebben met een minimale hoeveelheid koolhydraten bij therapeutische beperkende diëten.

CNK 4521902
Prijs (Incl. BTW) € 46,58
Fabrikant Nutricia
Gamma Phlexy-Vits
Subgamma Phlexy-Vits
Gebruik Humaan
Inhoud 60x1,7g
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

De aanbevolen hoeveelheid Phlexy-Vits tabletten is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de gezondheidstoestand van de patiënt en moet door de arts of de diëtist bepaald worden. De aanbevolen dosis is 5 tabletten per dag voor kinderen ouder dan 11 jaar en volwassenen. Als het kind tussen de 8 en 11 jaar oud is, is de aanbevolen dosering minder dan 5 tabletten per dag. Phlexy-Vits tabletten moeten ingenomen worden met water of verdunde dranken.

Indicatie

Dieetvoeding - supplement van vitaminen, mineralen en spoorelementen

Contra indicatie

Mag alleen worden gebruikt onder medisch toezicht. Niet bedoeld voor gebruik als enige voedingsbron. Het tabletformaat is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. Niet voor parenteraal gebruik.

Calciumwaterstoffosfaat, magnesiumacetaat, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, magnesiumstearaat, ascorbinezuur, ijzersulfaat, kleurstoffen (E171, E172), dextrose, zinksulfaat, nicotinamide, glycerol , DL-α-tocoferylacetaat, kopergluconaat, calcium D-pantothenaat, mangaansulfaat, pyridoxinehydrochloride, thiamine mono-nitraat, riboflavine, retinylacetaat, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, natriummolybdaat, natriumseleniet, D-biotine, chroomchloride, fyllochinon, cholecalciferol, cyanocobalamine.