Molnlycke Healthcare

Mepilex Border Flex Lite 4Cmx5Cm 10 581050

€ 19,12

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Mepilex® Border Flex Lite is een dun, zeer comfortabel, absorberend wondverband met schuimkussen en border, voor niet tot weinig exsuderende wonden ook op (kleine) anatomisch moeilijke locaties.

Dit verbeterde ontwerp is voorzien van Flex® technologie waardoor het verband in 360° flexibel is. Hierdoor is Mepilex® Border Flex Lite vier keer meer comfortabel voor patiënten dan zijn voorganger (Mepilex® Border Lite). Ook zorgt de Flex® technologie ervoor dat het verband beter op zijn plek blijft waardoor minder verbandwissels nodig zijn. Mepilex® Border Flex Lite heeft net als Mepilex® Border Lite een Safetac® siliconen wondcontactlaag die niet aan de wond hecht, maar wel aan de droge huid. Deze Safetac® wondcontactlaag zorgt voor minder weefseltrauma en minder pijn bij verwijdering en voorkomt maceratie van de omliggende huid.

CNK 4516035
Prijs (Incl. BTW) € 19,12
Fabrikant Molnlycke Healthcare
Gamma Mepilex
Subgamma Mepilex Border
Gebruik Humaan
Inhoud 10
Farmaceutische vorm Bandage
Type Medisch hulpmiddel

voor licht exsuderende wonden, zoals diabetische voetulcera voor acute wonden, zoals traumatische of postoperatieve wonden voor wonden op moeilijk te verbinden plaatsen, zoals de voeten, tenen, handen en vingers om een vochtig wondmilieu in stand te houden – voor optimale wondgenezingsomstandigheden.

Indicatie

Voor niet tot weinig exsuderende wonden ook op (kleine) anatomisch moeilijke locaties.