P & G Health Belgium

Uri-Cran Forte Af Caps 15

€ 29,95

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Uri-Cran®Forte controleert blaasontstekingen.

Uri-Cran®Forte is een medisch hulpmiddel dat effectief werkt op de oorzaak en symptomen van een ongecompliceerde blaasontsteking¹. Het bevat drie ingrediënten van natuurlijke oorsprong: een combinatie van xyloglucaan en gelatine, hibiscus en propolis. Uri-Cran® Forte helpt bij het verlichten van verschillende symptomen van een blaasontsteking, waaronder: dysurie (een branderig gevoel bij het plassen), plasdrang, maar ook veranderingen in de geur en kleur van de urine.

Symptomen: Aanwezigheid van pijn in de blaas, boven het schaambeen. Deze bekkenpijnen zijn een teken van een ontsteking. Vaak spreekt men ook van vaginale klachten: irritaties, jeuk of verhoogde afscheiding. Het is ook een kwestie van druk in de onderbuik: gezwollen buik of druk. Een veel voorkomend symptoom is een branderig gevoel bij het plassen.

CNK 4512026
Prijs (Incl. BTW) € 29,95
Fabrikant P & G Health Belgium
Gamma Uri-cran
Subgamma Uri-Cran Forte
Gebruik Humaan
Inhoud 15
Farmaceutische vorm Capsules
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Doeltreffendheid bewezen door studies Snelle resultaten met korte kuur van 5 dagen Zonder antibiotica In de apotheek verkrijgbaar zonder voorschrift Meest aangeraden merk door artsen en apothekers

Indicatie

Urineweginfecties - Blaasontsteking

Samenstelling : elke capsule bevat: 100 mg xyloglucaan, 50 mg gelose, 100 mg propolis, 100 mg Hibiscus sabdariffa, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige oorsprong) en maïszetmeel.