Viatris

Iso Betadine Unigy 10% Opl Vaginaal Fl 5X10 ml

€ 13,27

  • Incl. 6% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Vaginale oplossing om de huid en de slijmvliezen van de vagina te ontsmetten. Bevat jodium (in de vorm van polyvidonjodium), een antisepticum dat microben (bacteriën, virussen, schimmels) doodt en infecties voorkomt.

Dit antiseptisch preparaat heeft geen plaats in de ambulante praktijk; ze wordt gebruikt in het kader van chirurgische en obstetrische interventies.

CNK 4495073
Fabrikant Viatris
Gamma Iso Betadine
Gebruik Humaan
Inhoud 10ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Geneesmiddel

De dosering is afhankelijk van de indicatie. Vaginale oplossing.

Indicatie

Preventie en behandeling van infecties van de vagina die worden veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen die gevoelig zijn voor polyvidonjodium. Gynaecologische verzorging voor en na een operatie of een bevalling. Middel bij vulvovaginale aandoeningen.

Contra indicatie

U bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. U heeft een schildklieraandoening (bevat jodium). Bij gelijktijdige toepassing van preparaten die kwik, lithium, alkaliën of natriumthiosulfaat bevatten. Iso-Betadine Unigyn nooit inslikken. Niet vermengen met een ander geneesmiddel of preparaat voor de huid. Niet gebruiken bij kinderen tussen 30 maanden en 5 jaar oud zonder een arts te raadplegen. Frequente en langdurige behandelingen zonder doktersadvies vermijden. Iso-Betadine Unigyn mag tijdens de zwangerschap en de borstvoeding enkel op doktersadvies worden aangewend. Iso-Betadine Unigyn mag niet in de vagina worden geïnjecteerd tijdens de zwangerschap.

povidon-joodFles van 10 ml bevat de werkzame stof: polyvidonjodium. Andere stof: gezuiverd water. Fles van 140 ml: polyvidonjodium – Oramix NS 10 – parfum – gezuiverd water