Springfield Nutraceuticals

Reduquinol 50Mg Caps 60

€ 32,95

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving
Co-enzyme Q10 komt in kleine hoeveelheden voor in de voeding, zoals in vlees en vis. Het lichaam kan zelf Q10 aanmaken, maar sporters en ouderen kunnen soms wat extra gebruiken. Vooral duursporters kunnen, indien gewenst, extra Q10 gebruiken.
In het lichaam komt co-enzym Q10 vooral voor als ubiquinol, de actieve vorm van Q10. Ubiquinol wordt beter opgenomen door het lichaam dan de gangbare ubiquinone, omdat het direct beschikbaar is. Tot voor kort was deze variant van Q10 echter niet stabiel voor gebruik in een voedingssupplement, omdat de stof zeer gevoelig is voor licht en lucht. Bovendien kristalliseert co-enzym Q10 in olievorm en belemmert daarmee de opname van Q10.
Een zeer recente ontwikkeling is de combinatie van de gepatenteerde stabiele vorm van ubiquinol met d-limoneen. D-limoneen is een vluchtige olie uit citrusvruchten. Hierdoor wordt kristalvorming voorkomen. Door toevoeging van alfa-liponzuur worden ubiquinol en d-limoneen effectief beschermd tegen oxidatie. Reduquinol bevat de gepatenteerde vorm van ubiquinol en d-limoneen. Reduquinol met gereduceerd CoQ10 (ubiquinol) is snel beschikbaar en maagvriendelijk.
CNK 4480703
Prijs (Incl. BTW) € 32,95
Fabrikant Springfield Nutraceuticals
Gamma Reduquinol
Subgamma Reduquinol
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1 tot 2 x per dag 1 softgel 50 mg ubiquinol.

Indicatie

Sporters, senioren, diabetes en verzwakt immuunsysteem.

Contra indicatie

Met voorzichtigheid gebruiken bij gebruik van antistollingsmedicatie (coumarine-derivaten). Niet geschikt voor zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Reduquinol is niet geschikt voor vegetariërs, bevat gelatine.

Ingrediënten: D-limoneen, 50 mg ubiquinol, caprylzuur, caprinezuur, alfa-liponzuur. Stabilisator (softgel: gelatine, glycerine, gezuiverd water); D-limoneen; ubiquinol; caprylzuur; Kleurstof (karamel); caprinezuur; alfa-liponzuur.